Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Getafe vs Almeria ponturi pariuri și pronosticuri 26.04.2023

Miercuri, 26 aprilie, de la ora 20:30 va avea loc meciul Getafe vs Almeria, contând pentru etapa cu numărul 31 în La Liga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Getafe vs Almeria
April 26,2023
20:30

Ponturi Getafe vs Almeria

X2 - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Getafe vs Almeria

Este un duel extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării, poate chiar de 6 puncte. Astfel, mă aștept la un joc echilibrat, tensionat și cu puține goluri. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70 la Winmasters!

Getafe

  • Getafe este într-o formă slabă înainte de jocul cu Almeria, aceștia fiind fără victorie de 4 etape. În runda precedentă, madrilenii au pierdut cu 3-1 pe terenul celor de la Mallorca.
  • Trupa pregătită de Quique Sanchez Flores este în prezent pe locul 16 în La Liga, cu 31 de puncte adunate în 30 de etape, având doar o lungime peste „zona roșie”.
  • Getafe nu a pierdut niciodată cu Almeria (în ultima întâlnire de acasă s-a impus cu 4-0. Poate câștiga din nou? 1.90 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: David Soria – D. Suarez, Djene, Duarte, Alderete, Juan Iglesias – Luis Milla, Maksimovic, Munir – Unal, Borja Mayoral

Almeria

  • La fel ca adversara sa din acest joc, Almeria se luptă pentru evitarea retrogradării în actuală stagiune. Formația condusă de Joan Rubi este în acest moment pe locul 17 în La Liga, cu doar 30 de puncte, la fel că Valencia, care se află pe loc retrogradabil.
  • Echipa oaspete vine după două înfrângeri consecutive, cu Atletico Madrid și Bilbao, ambele meciuri fiind pierdute cu scorul de 2-1.
  • Trebuie să știi că Almeria a câștigat cu 1-0 partida tur cu Getafe. Poate obține cele 3 puncte? 4.60 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Martinez – Kaiky, Chumi, Babic – Puigmal, Robertone, Melero, Costa, Centelles – Leo Baptistao, L Suarez

Pariază pe COTA 1.70 la Winmasters!

Plasează pariul