Getafe - Eibar. Început slab de sezon pentru ambele formații.

În acest sfârșit de săptămână se deschide o nouă etapă din fotbalul spaniol, oferind publicului în această seară două partide care vor alinia la centru formații de mijlocul clasamentului.Unul dintre acestea este cel dintre Getafe și Eibar, duel programat de la ora 21:15 pe Coliseum Alfono Perez. Vom avea parte de un joc între două formații destul de echilibrate care vor să facă uitată înfrângerea din deschiderea noului sezon de Primera.
getafe eibar

Getafe, gazda acestei partide, se reîntoarce pe Coliseum Alfonso Perez alături de fani unde își dorește să înregistreze prima victorie din acest sezon, deși este conștientă că jocul are să fie extrem de dificil, cotele oferite de bookmakeri fiind totuși în avantajul celor de la Getafe. Formația condusă de la margine de Pepe Bordalas a terminat sezonul trecut pe locul 8, fiind la trei puncte distanță de ultima poziție de UEL. Getafe este conștientă că dacă va fi mai concentrată pe jocurile cu echipele inferioare acesteia sau de aceeași valoare va avea mari șanse să se claseze pe o poziție mai bună la finalul sezonului. În prima etapă a noului sezon, Getafe a debutat cu o înfrângere tocmai pe Santiago Bernabeu unde adversarul nu le-a dat nicio șansă, fiind într-adevăr un insucces destul de meritat pe care speră să îl facă uitat în această seară. A fost o vară destul de tensionată pentru clubul lui Pepe care a trecut printr-o serie de schimbări destul de importante, cca 13 jucători au fost aduși la Getafe pentru a întări formația pentru acest sezon. Ignasi Miquel și Maksimovic sunt cei mai importanți fotbaliști în tabăra albaștrilor.

Eibar, oaspetele acestei partide, vine pe arena celor de la Getafe cu gândul să reușească un rezultat pozitiv deși cotele oferite de casele de pariuri îi oferă poziția de outsider al acestui joc datorită lipsei terenului propriu și al lotului care nu este cu nimic superior combatantei din această seară. Formația condusă de la margine de Jose Luis Mendilibar a terminat sezonul trecut doar pe locul 9 fiind la 7 puncte de a reuși o calificare nesperată în preliminariile unei cupe europene, o performanță de altfel care se identifica cu cea mai importantă din istoria clubului, însă sezonul acesta au șansa aceasta dacă vor fi mult mai motivați și mai concentrați față de campionatul trecut. Perioada de pregătire din această vară s-a dovedit a fi una extrem de încărcată cu foarte multe meciuri de pregătire de care antrenorul lui Eibar nu a fost prea mulțumit, însă l-au ajutat în mare să rezolve anumite lucruri care însă nu s-au observat în primul joc din acest sezon. Eibar a pierdut pe teren propriu la debutul în Primera cu scorul de 1-2 în fața nou-promovatei Huesca, chiar pe teren propriu, fiind un eșec destul de usturător pe care jucătorii lui Mendilibar speră să îl îndrepte cu un rezultat pozitiv pe Coliseum Alfonso Perez.

Ambele formații s-au clasat în aceeași zonă în campionatul trecut, fiind aproape de aceeași valoare dacă stăm să analizăm puțin loturile celor două mai ales că începutul a fost slab pentru ambele, iar acest lucru le poate motiva să ofere cel mai bun fotbal în această seară. De aceea, voi miza pe un joc cu minim un gol marcat de fiecare dintre acestea, și bineînțeles pe un scor final care să înregistreze cel puțin 3 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Bayern Munchen - Augsburg