Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elche vs Vallecano ponturi și pronosticuri 29.04.2023

Începând cu pra 17:15, Elche și Rayo Vallecano se vor înfrunta în cadrul etapei cu numărul 32 din LaLiga. Meciul are loc pe Estadio Manuel Martinez Valero.
Elche vs Vallecano
April 29,2023
17:15

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elche vs Vallecano

Prin rezultatele obținute de-a lungul sezonului nu doar în ultimul timp, Elche se pune în poziția de outsider a fiecărei confruntări. Victorie Vallecano este recomandarea mea, ea fiind și echipa are în tur a câștigat cu 2-1. Cota acestui pariu este 1.80 la Superbet.

Ponturi Elche – Vallecano

ambele marchează - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Elche

  • În precedentele șase meciuri a fost mereu învinsă și de cele mai multe ori fără gol înscris. 0-1 a arătat tabela meciului cu Celta Vigo, a treia înfrângere la rând fără gol înscris.
  • În clasamentul general se află pe locul 20. Este ultima poziție și deja este cu un picior și jumătate în al doilea eșalon. Cu 13 puncte acumulate este la 19 puncte de zona neutră și mai sunt în joc 21 de puncte.
  • Dacă va pierde și acest meci, atunci matematic va merge în LaLiga2 și nu ar fi deloc o surpriză. Este ultima la toate capitolele: cea mai slabă apărare, cel mai slab atac.

Echipă probabilă: Badia – Gonzalez, Mercau, Megallan – Morento, Donald, Mascarell, Guti, Clerc – Nteka, Milla

Vallecano

  • Rayo rămâne în LaLiga orice s-ar întâmpla până la finalul sezonului pentru că are o diferență mare de puncte față de locurile direct retrogradabile.
  • Mai mult decât atât, evoluția ei în cel mai recent duel i-a adus o altă victorie în cont. 2-1 a fost scorul meciului cu Barcelona pe care l-a avut pe terenul propriu. Alvaro Garcia și Fran Garcia au punctat.
  • Ajunge la 43 de puncte și se află pe locul 9. Sunt șase puncte distanță de zona cupelor europene, urmând ca în runda viitoare să joace cu Valladolid.

Echipă probabilă: Dimitrievski – Balliu, Lejeune, Catena, Garcia – Valentin, Ciss – Martin, Trejo, Palazon – Camello

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul spaniol!

Plasează pariul