Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elche vs Valencia ponturi pariuri și pronosticuri 23.04.2023

Duminică, 23 aprilie, de la ora 15:00 va avea loc meciul Elche vs Valencia, contând pentru etapa cu numărul 30 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Elche vs Valencia
April 23,2023
15:00

Ponturi Elche vs Valencia

GG - cotă 2.10 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elche vs Valencia

Se întâlnesc ultimele două clasate din La Liga, deci ne așteptăm la un meci tensionat, de luptă, mai ales că forma celor două formații lasă de dorit. Un pariu pe goluri la Unibet este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.73.

Elche

  • Elche este ca și retrogradată în Secunda Division. Gazdele au doar două victorii în primele 29 de etape. În runda precedentă, aceștia au pierdut cu Girona, scor 2-0.
  • În acest moment, Elche ocupă ultimul loc în clasament, cu 13 puncte, fiind la 17 lungimi de salvarea de la retrogradare, deci șansele sunt minime.
  • Trupa antrenată de Pablo Machin a câștigat doar de două ori în istorie cu Valencia. Poate Elche produce surpriza? 4.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Werner – Lirola, Mascarell, Bigas, Clerc – Guti, Nwankwo – Morente, Collado, Milla – Boye

Valencia

  • Valencia face un sezon cu mult sub așteptări. Echipa lui Baraja a ajuns la 10 înfrângeri în ultimele 13 partide! Ultimul meci disputat a fost cu Sevilla, pierdut cu 2-0
  • „Liliecii” sunt pe loc retrogradabil, respectiv locul 19 în La Liga, cu doar 27 de puncte strânse în 29 de etape, fiind la 3 lungimi de salvare.
  • Valencia a câștigat 6 din cele 9 dueluri directe cu Elche. Se impune din nou? 1.88 este cota pentru un succes!
  • Domenech, Marcos Andre, Correia sau Kluivert sunt accidentați și nu vor juca, în timp ce Duro și Moriba sunt suspendați.

ECHIPA PROBABILĂ: Mamardashvili – Foulquier, Diakhaby, Ozkacar, Lato – Musah, Guillamon, Almeida, Gaya – Lino, Cavani

Pariază pe COTA 1.73 la Unibet!

Plasează pariul