Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elche vs Osasuna ponturi și pronosticuri 22.01.2023

Duminică, în runda cu numărul 18 din LaLiga, de la ora 17:15, Elche primește vizita Osasunei, într-un joc care se va disputa pe stadionul Manuel Martinez Valero.
Elche vs Osasuna
January 22,2023
17:15

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elche vs Osasuna

Ținând cont de clipele mai bune prin care trece Osasuna, am să plec de la faptul că aceasta va înscrie cel puțin un gol și ar putea fi suficient cât să obțină victoria. Recomandarea mea este Osasuna câștigă oricare dintre reprize, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Elche vs Osasuna

Osasuna câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Elche

  • Anul trecut l-a încheiat cu un eșec în compania lui Atletico Madrid și spera ca 2023 să-i aducă rezultate mai bune, având în vedere că evolua în cupă, în fața unei modeste formații.
  • Lucrurile nu au funcționat cum și-a propus, iar Ceuta este echipa în fața căreia a pierdut cu 0-1 și ca urmare a rezultatului a fost eliminată din Cupa Spaniei.
  • Pe de altă parte, în etapa trecută parcă a reușit să fie o idee mai bună în evoluție și a smuls un punct lui Cadiz. A fost una dintre puținele deplasări unde a jucat bine și 1-1 a fost scorul final.

Echipă probabilă: Badia – Palacios, Gonzalez, Roco – Clerc, Guti, Mascarell, Gumbau, Morente – Milla, Boye

Jony Alamo, John Donald, Alex Collado și Nicolas Fernandez Mercau sunt accidentați.

Osasuna

  • Deși anul 2022 l-a încheiat cu un eșec, spre deosebire de Elche, Osasuna a învățat ceva și acum se laudă cu patru rezultate consecutive fără eșec, toate disputate în 2023.
  • În prima parte a acestei a treia săptămâni din acest an, Osasuna a câștigat la penalty-uri cu Betis 2-2 (4-2 după penalty-uri) și s-a calificat în sferturile competiției..
  • A câștigat și cu Mallorca, atunci când cele două echipe s-au duelat în etapa anterioară, iar singurul gol al meciului a fost înscris de Aimar Oroz. A urcat pe 7, cu 27 de puncte, la un punct în spatele lui Atletico, actual loc 4.

Echipă probabilă: Fernadez – Moreno, Hernandez, Garcia, Cruz – Abila, Brasanac, Torro, Gomez, Moncayola – Budmir

Nacho Vidal și Ruben Pena sunt accidentați.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din LaLiga!

Plasează pariul