Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elche vs Cadiz ponturi pariuri și pronosticuri 04.06.2023

Duelul dintre Elche și Cadiz este unul între două formații din partea de jos a clasamentului din La Liga, acesta contând pentru ultima etapă, urmând să se joace duminică seara, de la ora 22:00, pe "Estadio Manuel Martínez Valero".
Elche vs Cadiz
June 04,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elche vs Cadiz

Deși este pe locul al 13-lea al clasamentului, Cadiz încă nu și-a asigurat evitarea retrogradării, având nevoie de un rezultat pozitiv. Totuși, Elche s-a dovedit a fi o „nucă tareîn ultima perioadă, care, chiar dacă nu mai are obiectiv în campionat, fiind deja retrogradată, ne așteptăm pună probleme. Așadar, vom miza pe varianta golurilor, pornind de la premisa ambele vor înscrie. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.70 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Elche – Cadiz

Peste 2,5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Elche

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat. E drept, beneficiază de avantajul propriului teren, însă va avea în față o adversară ceva mai bună.
  • Gruparea gazdă se situează în acest moment pe ultimul loc al clasamentului din La Liga, acolo unde va termina indiferent de rezultatul din această înfruntare. Cele 37 de etape i-au adus 24 de puncte, până acum reușind cinci victorii și nouă remize, suferind 23 de înfrângeri. În toate aceste partide a marcat de 29 de ori, primind 66 de goluri.
  • Elche traversează o perioadă foarte bună, având în vedere faptul este fără înfrângere de patru etape. În acest interval a obținut două victorii, cu Atletico Madrid și Athletic Bilbao, remizând în duelurile cu Getafe și Sevilla.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Cadiz

  • După cum spuneam, este o echipă ceva mai bună, atât din punct de vedere al valorii, dar mai ales al parcursului din campionat, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca favorită, chiar dacă joacă în deplasare.
  • Oaspeții acestei partide se găsesc pe locul al 13-lea al clasamentului din La Liga, cu 41 de puncte, fiind la două lungimi de zona retrogradării. Cele 37 de etape le-au adus zece victorii și 11 remize, suferind 16 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 29 de goluri, primind 52.
  • Cadiz vine după un succes, în ultima etapă reușind se impună la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Celta Vigo. Este însă fară victorie în deplasare de patru jocuri, pierzându-le pe ultimele trei.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Elche

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul