Celta Vigo - Getafe. Oaspeții nu au reușit să câștige niciodată pe Estadio de Bordalas

Runda cu numărul 7 se încheie în La Liga cu o partidă ce se anunță destul de interesantă dacă cele două formații vor fi pregătite pentru a oferi publicului 90 de minute de fotbal total. Începând cu ora 22:00, Celta Vigo și Getafe se vor confrunta pe Estadio de Balaidos unde ambele își doresc să bifeze un nou succes în Primera Division.
celta vigo getafe

Celta Vigo a început relativ bine acest sezon de La Liga și speră ca în continuare să nu scape de pe poziția primelor locuri din clasament, însă va fi destul de dificil dacă forma celților nu se va suda mai bine în următoarele jocuri, observându-se până acum ceva fluctuații în majoritatea partidelor disputate de aceștia. Formația antrenată de la margine de argentinianul Mohamed a reușit să adune până acum 9 puncte, clasându-se astfel pe locul 8 și având un golaveraj de 11 la 9, un lucru de altfel foarte bun pentru Celta Vigo care rămâne totuși în spatele locurilor de UEL. Lipsa victoriilor au demonstrat și o atitudine ceva mai șovăielnică în partidele ce s-au disputat, remizând în ultimele trei jocuri de două ori și pierzând chiar și un meci. După succesul cu Atletico de pe teren propriu, formația lui Mohamed a pierdut la Girona cu 2-3, și a remizat în continuare cu Valladolid și Valencia.

Getafe se aseamănă în mare parte cu combatanta sa din această seară, însă aceasta se află pe partea de non- spectacol din punct de vedere al golurilor. Formația spaniolului Bordalas suferă foarte mult la finalizare, dar chiar și acest lucru care poate fi extrem de important în angrenajul unei formații, aparent le-a adus puncte importante celor de la Getafe, cca 8 la număr, aflându-se în acest moment pe locul 12. Nici aceasta nu deține o formă prea grozavă de joc dacă privim la cele două meciuri din ultima vreme fără victorie. Inevitabil, după un succes în fața unei echipe importante din Primera, 2-0 pe terenul celor de la Sevilla, urmează o serie mai puțin bună de rezultate, 0-2 în fața celor de la Atletico și un egal scos pe terenul lui Alaves, scor 1-1.

Primul duel între cele două formații pe Estadio de Bordalas s-a desfășurat în anul 2006, iar de atunci și până acum, Getafe nu a reușit să se impună măcar odată pe terenul celor de la Celta Vigo. Cred că și de această dată se va menține această invincibilitate, celții având puterea să nu piardă categoric acest joc, ba chiar să îl câștige dacă Getafe nu va deține o apărare chiar atât de bine așezată

Pont pariuri Ucraina - Cehia