Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cadiz vs Villarreal ponturi pariuri și pronosticuri 01.09.2023

Vineri, în data de 1 septembrie, cu începere la ora 20:30, se va juca partida dintre Cadiz și Villarreal, ce contează pentru runda cu numărul 4 din La Liga, urmând să se desfășoare pe “Estadio Nuevo Mirandilla”. Meci echilibrat?
Cadiz vs Villarreal
September 01,2023
20:30

Ponturi Cadiz vs Villarreal

sub 2.5 goluri - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cadiz vs Villarreal

Villarreal are un start slab de sezon slab, motiv pentru care voi evita un pariu pe solist. De altfel, Cadiz este o echipă incomodă, cel puțin pe teren propriu. Un pariu pe goluri este cea mai bună opțiune – ultimele 3 dueluri directe s-au încheiat cu maxim două goluri marcate. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 2.00 la Unibet!

Cadiz

  • Cadiz a început bine noul sezon, cu o victorie, 1-0 cu cei de la Alaves. Apoi, nu a mai bătut pe nimeni, fiind învinsă de Barcelona (2-0), ca mai apoi să încheie la egalitate cu Almeria (1-1).
  • În prezent, gazdele se ocupă locul 10 în La Liga, cu 4 puncte și un golaveraj de 2-3.
  • O singură dată în istorie a câștigat Cadiz contra celor de la Villarreal, iar asta se întâmpla în martie 2022. Se impune din nou? 3.40 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Ledesma – Carcelen, L. Hernandez, Făli, J. Hernandez – Alejo, Alcaraz, Escalante, Machis – Gomez, Roger

Villarreal

  • Villarreal are un început de sezon modest. Echipa antrenată de Quique Setién a pierdut cu scorul de 2-1 pe teren propriu contra celor de la Betis, ca mai apoi să câștige la limită în deplasare la Mallorca, scor 0-1. În runda precedentă, a pierdut la limită cu Barcelona, scor 3-4.
  • „Submarinul galben” domină clar duelurile directe cu cei de la Cadiz. În sezonul precedent, scorul din tur era 0-0, iar în retur câștiga cu 2-0. Se impune din nou? 2.17 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Jorgensen – Foyth, Gabbia, Cuenca, Pedraza – Terrats, Parejo, Baena – G. Moreno, Sorloth, Pino

Pariază pe COTA 2.00 la Unibet!

Plasează pariul