Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cadiz vs Valladolid ponturi pariuri și pronosticuri 19.05.2023

Meciul dintre Cadiz și Valladolid se joacă vineri, 19 mai, în runda cu numărul 35 din La Liga. Partida va avea loc pe „Estadio Nuevo Mirandilla”, cu începere de la ora 22:00. Pariem pe goluri!
Cadiz vs Valladolid
May 19,2023
22:00

Ponturi Cadiz vs Valladolid

GG - cotă 1.80 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cadiz vs Valladolid

Cadiz și Valladolid sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. De altfel, sunt primele două echipe clasate deasupra „zonei roșii”. Mă aștept la un joc echilibrat, tensionat, în care ambele formații vor juca destul de prudent. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70 la Winmasters!

Cadiz

  • Cadiz vine după două înfrângeri la rând, 5-1 cu Atletico Madrid și 1-0 cu Mallorca, ambele în deplasare. Astfel, aceștia rămân doar cu 8 victorii în actuala stagiune.
  • După 34 de runde, gazdele ocupă locul 17 în La Liga, cu 35 de puncte, având doar o lungime peste „zona roșie”.
  • Cadiz este neînvinsă în ultimele 5 dueluri directe cu Valladolid (două victorii și trei remize). Poate câștiga din nou? 2.25 este cota pentru o victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Ledesma – Carcelen, Hernandez, Fali, Espino – Bongonda, Escalante, Fede, Sobrino – Lozano, Ramos

Valladolid

  • Valladolid este într-o formă la fel de slabă ca adversara sa. Aceștia vin după 4 înfrângeri consecutive, cu Valencia, Atletico Madrid, Rayo Vallecano și Sevilla.
  • În prezent, oaspeții ocupă locul 17 în La Liga, cu același număr de puncte că cei de la Cadiz, respectiv 35, având doar o lungime peste „zona roșie”.
  • Echipa condusă de Pacheta a câștigat o singură dată pe terenul celor de la Cadiz, iar asta se întâmpla în 2017. Crezi că poate câștiga din nou? 3.40 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Masip – Fresneda, J. Sanchez, Torres, Escudero – Sanchez, Hongla, Monchu – Plano, Larin, Leon

Pariază pe COTA 1.70 la Winmasters!

Plasează pariul