Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cadiz vs Osasuna ponturi pariuri și pronosticuri 25.04.2023

Marți, 25 aprilie, de la ora 20:30 va avea loc meciul Cadiz vs Osasuna, contând pentru etapa cu numărul 31 în La Liga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Cadiz vs Osasuna
April 25,2023
20:30

Ponturi Cadiz vs Osasuna

1 pauza/1 final - cotă 2.10 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cadiz vs Osasuna

Se anunță un duel echilibrat, tensionat, asta pentru că cei de la Cadiz au mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce Osasuna țintește un loc de cupe europene. Recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.55 la Unibet.

Cadiz

  • Cadiz are o singură victorie în ultimele 7 etape. Recent, aceștia au încheiat la egalitate în deplasare la Espanyol, scor 0-0.
  • După 29 de runde, gazdele ocupă locul 15 în La Liga, cu 32 de puncte, având doar două lungimi peste „zona roșie”.
  • O singură dată a câștigat Cadiz contra celor de la Osasuna, iar asta se întâmpla tocmai în 2017. Poate câștiga din nou? 2.05 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Ledesma – Carcelen, Hernandez, Chust, Espino – Alejo, Alcaraz, Alex, Sobrino – Guardiola, Ramos

Osasuna

  • După ce s-a calificat în finala Cupei Regelui, Osasuna continuă să impresioneze. În etapa precedentă, aceștia au câștigat cu Betis, scor 3-2.
  • Echipa oaspete se află pe locul 8 în La Liga, cu 41 de puncte acumulate în 30 de etape, fiind la 6 lungimi de un loc de cupe europene.
  • Osasuna domină categoric duelurile directe cu cei de la Cadiz, fiind neînvinsă în ultimele 9 dueluri directe (8 victorii și 1 remiză). Poate câștiga și acest meci? 3.95 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Herrera – Pena, Aridane, D. Garcia, Cruz – Oroz, Moncayola, Ibanez – Barja, Budimir, Ezzalzouli

Pariază pe COTA 1.55 la Unibet!

Plasează pariul