Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bilbao vs Real Sociedad ponturi si pronosticuri 20.02.2022

In runda cu numarul 25 din LaLIga, are loc derby-ul Tarii Bascilor, unde Athletic Bilbao si Real Sociedad se vor duela duminica, incepand cu ora 22:00. Meciul este si la televizor, pe Digi Sport 2.
Bilbao vs Real Sociedad
February 20,2022
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Bilbao vs Real Sociedad

Intotdeauna derby-urile de acest fel s-au soldat cu meciuri spectaculoase si interventii dure ale jucatorilor care s-au soldat cu avertismente. Drept urmare, va recomand peste 4.5 cartonase galbene, cota 1.47 la 888sport.

Ponturi Bilbao – Real Sociedad

peste 36.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Bilbao

  • Dupa cinci rezultate consecutive in care a reusit sa joace un fotbal excelent, in runda anterioara si-a gasit nasul in Mallorca. A pierdut cu 2-3, intr-un meci jucat pe teren strain.
  • Datorita parcursului pe care l-a avut de-a lungul sezonului si-a asigurat mentinerea in primul esalon, avand in vedere ca se afla pe locul 8, cu 34 de puncte.
  • Faptul ca joaca pe terenul propriu nu reprezinta deloc garantia unui rezultat pozitiv, avand in vedere ca e ste locul unde a pierdut patru din cele unsprezece dueluri.

Real Sociedad

  • A fost o saptamana grea pentru Real Sociedad, echipa care urmeaza ca duminica sa joace al treilea duel din ultimele sapte zile.
  • Daca in runda anterioara din campionat a trecut cu 2-0 de Granada, intr-un duel pe care l-a disputat pe terenul propriu. Nu acelasi noroc l-a avut si in Europa League, unde doar 2-2 a incheiat cu Leipzig, joi seara, urmand ca peste o saptamana sa se joace cu calificarea pe masa.
  • Real Sociedad in clasamentul Spaniei se afla pe loc ce duce in cupele europene. Ea ocupa locul 6, cu 38 de puncte, la doar un punct in spatele lui Atletico Madrid si Barcelonei.

Pariaza pe fotbal la 888sport!

Plasează pariul