Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bilbao vs Girona ponturi și pronosticuri 26.02.2023

De la ora 15:00, Athletic Bilbao și Girona urmează să stea față în față, în cadrul rundei cu numărul 23 din campionatul Spaniei. Digi Sport 3, Orange Sport și Prima Sport 3 urmează să se dueleze.
Bilbao vs Girona
February 26,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bilbao vs Girona

Puține sunt echipele care au reușit să plece cu toate punctele de pe San Mames în acest sezon. Trei la număr, iar două sunt Real și Atletico. Cu alte cuvinte, recomandarea mea este victorie Athletic Bilbao, cotă 1.70 la Superbet. Girona în deplasare este pur și simplu ușor de învins, doar în 2023  a pierdut două din cele trei dueluri și în cel de-al treilea abia dacă a smuls un punct.

Ponturi Bilbao – Girona

peste 19.5 game-uri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Athletic Bilbao

  • Real Madrid, Atletico Madrid și Espanyol sunt cele trei echipe care au reușit să o învingă pe Athletic Bilbao în acest sezon, în meciurile de pe „San Mames”.
  • Aceeași Atletico Madrid este echipa pe care a întâlnit-o și în runda precedentă și pe terenul căreia a pierdut în stil italian. 0-1 a indicat tabela unei partide dominate de gazde.
  • Oricum, cu un total de 32 de puncte, bascii ocupă locul 7 și își permit să viseze la cupele europene. Doar două puncte stau între ei și Rayo Vallecano, echipa care se află pe locul 6, ce duce în UEFA Conference League.

Echipă probabilă: Simon – Marcos, Vivian, Alvarez, Lekue – Balenziaga, Vesga – Berenguer, Sancet, Williams, Guruzeta

Girona

  • echipă de terenul propriu, Girona este a treia într-un clasament al meciurilor disputate acasă, doar că acum va avea statut de formație oaspete. La general este pe locul 11, cu 27 de puncte.
  • Cu doar 6 puncte luate din cele zece meciuri disputate pe teren străin, a reușit ca în tot acest interval să câștige un singur meci.
  • Tot acasă a evoluat și cu o etapă în urmă. Atunci a primit vizita Almeriei, în cel mai bun meci făcut de Girona în acest sezon. Scorul spune lucrul acesta, 6-2, unde 4-0 a fost doar scorul pauzei.

Echipă probabilă: Gazzaniga – Martinez, Bueno, Espinosa, Juanpe – Riquelme, Aleix Garcia, Romeu, Borja Garcia, Villa – Castellanos

Pariază la Superbet pe meciurile din LaLiga!

Plasează pariul