Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Betis vs Rayo Vallecano ponturi pariuri și pronosticuri 15.05.2023

Meciul dintre Betis și Rayo Vallecano se joacă luni, 15 mai, în runda cu numărul 34 din La Liga. Partida va avea loc pe „Estadio Benito Villamarín", cu începere de la ora 22:00. Meci de goluri?
Betis vs Rayo Vallecano
May 15,2023
22:00

Ponturi Betis vs Rayo Vallecano

1 solist - cotă 1.50 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Betis vs Rayo Vallecano

Sunt două echipe care practică un fotbal ofensiv, plăcut ochiului și mă aștept la un meci spectaculos, cu multe goluri. De altfel, ultimele 7 întâlniri s-au încheiat cu reușite de ambele părți. Recomand pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.90 la Winmasters!

Betis

  • Echipa lui Manuel Pellegrini vine după o victorie mare, de moral, 0-1 în deplasare la Bilbao, acesta fiind primul succes din ultimele 4 etape.
  • În prezent, Betis se află doar pe locul 6 în La Liga, cu 52 de puncte, fără șanse la locurile de Champions League, dar încă în grafic pentru locurile de Europa League.
  • Trebuie să știi că „Verzii” nu au mai pierdut cu Rayo Vallecano din 2015 – în tur s-a impus cu 2-1. Se impune din nou? 1.90 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Bravo – Sabaly, Pezzella, Gonzalez, Miranda – Rodriguez, Guardado – Canales, Carvalho, Perez – Jose

Rayo Vallecano

  • Rayo Vallecano se descurcă de minune pe teren propriu, acolo unde a câștigat ultimele 3 partide, inclusiv cu Barcelona. Nu se poate lăuda cu aceleași evoluții bune și în deplasare, acolo unde nu a câștigat în ultimele 6 jocuri (4 înfrângeri și 2 remize).
  • Cu 46 de puncte strânse până acum, echipa oaspete se află locul 11 în clasament, fără șanse la cupele europene, dar și fără grijile retrogradării.
  • Rayo nu s-a mai impus pe terenul celor de la Betis de mai bine de 10 ani. Poate câștiga din nou? 4.36 este cota pentru un succes în aceast meci!

ECHIPA PROBABILĂ: Dimitrievski – Balliu, Lejeune, Catena, F. Garcia – Valentin, Comesana – Palazon, Trejo, A. Garcia – De Tomas

Pariază pe COTA 1.90 la Winmasters!

Plasează pariul