Betis - Levante. Ne așteptăm la un spectacol pe Villamarin.

În acest sfârșit de săptămână avem un nou start de campionat, de această dată venind rândul celui din Spania să își deschidă porțile, oferind publicului în această zi de vineri nu mai puțin de două jocuri care cu siguranță vor crea un spectacol frumos. Unul dintre acestea este cel dintre Betis și Levante, duel programat de la ora 23:15 pe Estadio Benito Villamarin. Vom avea parte de un joc între două formații cărora le place mult atacul, de aceea ne așteptăm la o replică spectaculoasă din partea amândurora în acest prim joc.
betis levante

Betis, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie lucru relativ logic dacă stăm să analizăm lotul verzilor comparativ cu cel al oaspeților, fiind de departe mai bun, și mai ales atmosfera din tribune ar putea fi un factor cheie al succesului în această seară. Formația condusă de la margine de Quique Setien a reușit să prindă locul 6 sezonul trecut de Primera, calificându-se astfel în grupele UEL, fiind din nou prezentă într-o competiție europeană după o răsturnare de situație incredibilă spre finalul campionatului când verzii au zburdat în multe partide, acumulând puncte importante. Perioada de pregătire a continuat în același mod, multe victorii la scoruri destul de mari, principala armă rămânând atacul, Betis încercând astfel să aibă o continuitate în această privință. Fabian Ruiz, Durmisi și Pezzella au părăsit corabia din Sevilla, venind în schimb William Carvalho de la Sporting și Sidnei care vor pune umărul la un nou sezon de excepție pentru Betis.

Levante, oaspetele acestui joc, pleacă cu cea de a doua șansă la casele de pariuri, fiind într-adevăr echipa net inferioară valoric față de combatanta din această seară, mai ales că îi va lipsi publicul de pe teren propriu. Formația condusă de pe bancă de Paco Lopez a reușit să evite retrogradarea fără prea mari emoții, acumulând cu 15 puncte mai mult decât prima ocupantă din zona roșie, fiind clar nepotrivită în această poziție, mai ales că în majoritatea partidelor, Levante a arătat ca o formație demnă de poziția în Primera Division. Broaștele vor încerca să realizeze un sezon mai bun, cu o clasare mai sus, fiind conștiente că va fi mult mai dificil decât sezonul precedent, având nevoie de multă șansă. Principala armă a acestora rămâne atacul care aparent a funcționat foarte bine în perioada de pregătire, mai puțin defensiva care se păstrează la ideea de problemă principală care speră să fie rezolvată cât mai repede în decursul următoarelor etape.

Cele două formații așteaptă de foarte mult timp această primă etapă, pregătind foarte bine jocul din toate punctele de vedere pentru a încerca să debuteze cu dreptul în noul sezon. Formația din Sevilla nu a mai pierdut din 2011 în fața celor de la Levante pe teren propriu, având mari șanse ca nici de această dată să nu se întâmple, fiind de părere că Betis-ul se poate impune și chiar să facă spectacol pe Villamarin, tabelă să arate la final minim 3 goluri.

Pronosticuri Sassuolo - Empoli