Barcelona - Huesca. Messi&Co pregătiți de spectacol pe Camp Nou

FC Barcelona și Huesca se duelează pe Camp Nou în această seară de la ora 19:00, partidă ce are să fie din etapa cu numărul 3 din La Liga. Atât gazdele cât și oaspeții au un moral foarte bun înaintea acestui meci, dar Messi&Co au datoria morală să le ofere propriilor fani toate cele trei puncte, fiind nevoiți într-un fel sau altul să facă și spectacol având în față totuși o nou-promovată.
barcelona huesca

FC Barcelona este gazda acestei dispute și candidata serioasă la câștigarea celor trei puncte în această seară deoarece pe lângă terenul propriu, are în dotare un lot care nu mai are nimic de adăugat. Messi&Suarez sunt pregătiți să realizeze din nou lucruri mărețe pe Camp Nou, fiind dornici de un show în fața propriilor fani. Ernesto Valverde speră la un sezon mult mai bun din punct de vedere european deoarece campionatul se poate câștiga prin multă atenție și speculate toate șansele care ți se ivesc. Barcelona a debutat în acest sezon cu două victorii în fața celor de la Alaves pe teren propriu, scor 3-0, și etapa trecută la Real Valladolid, scor 0-1. Lipsa lui Iniesta se simte la mijlocul terenului unde Messi este obligat să coboare foarte mult pentru a face uitată poziția fostului căpitan spaniol, iar de aceea catalanii nu prea au reușit să facă spectacol în cele două jocuri disputate.

Huesca este revelația celor două etape care s-au scurs din La Liga și promite ca aceste momente fantastice prin care trece să nu se termine nici după seara aceasta. Formația condusă de la margine de argentinianul Leo Franco are un start excelent de sezon, reușind până în acest moment să bifeze două rezultate pozitive în compania unor formații ca Eibar și Athletic Bilbao, cea dintâi fiind învinsă cu scorul de 1-2 pe terenul acesteia, iar cu cea de a doua remizând etapa trecută în ultimele minute. Huesca, pe lângă rezultatele extraordinare obținute în acest moment, jocul prestat de această nou-promovată este unul care nu ar trebui subestimat dacă privim la mijlocul formației lui Leo Franco, reușind în foarte multe momente să destabilizeze apărările adversarilor.

Barcelona este nevoită să câștige în fața celor de la Huesca destul de categoric deoarece simte amenințarea madrilenilor de la Real, iar un insucces ar îndepărta-o de zona de titlu în La Liga. De aceea, voi miza pe o victorie a catalanilor în această seară încă de la pauză, și implicit la cel puțin 4 goluri marcate de gazde.