Atletico Madrid - Huesca. Misiune ușoară pentru formația lui Cholo Simeone

Partida serii din Liga BBVA din Spania va alinia la centru una dintre cele trei formații de top care au reușit lucruri importante în Primera, și o nou-promovată care i-a placut dintotdeauna să joace la spectacol. Atletico Madrid este pe cale să spargă gheața și să câștige alte trei puncte pe Wanda Metropolitano de la ora 23:00 în fața celor de la Huesca.
atletico huesca

Atletico Madrid a reușit câștigarea Europei League după un sezon relativ ratat cel puțin în campionat, și era pregătită să realizeze lucruri mai importante anul acesta, dar se pare că echipa lui Simeone nu pare să își fi găsit ritmul pe care îl căuta. După 5 runde, Atletico se află pe locul 5 cu 8 puncte, un procentaj relativ mic dacă stăm să privim la pretențiile acestui club și la valoarea lotului înregistrat de madrileni. După înfrângerea usturătoare de la Celta Vigo cu scorul de 0-2 ,și egalul de pe teren propriu cu Eibar, a urmat jocul din Champions League care a venit ca o descătușare pentru Griezzman&Co care a câștigat în Principat cu 2-1 în fața lui Monaco, redând din nou gustul victoriei clubului din Madrid. Acest lucru a continuat și în campionat în fața celor de la Getafe, Lemar aducând cele trei puncte printr-o dublă de senzație.

Atletico Madrid echipa probabila: Oblak – Hernandez, Godin, Gimenez, Juanfran – Lemar, Koke, Rodrigo, Niguez – Griezmann, Costa

Huesca primește în mod cert statutul de outsider al acestei runde, dar este pregătită să se facă vizibilă pe Wanda Metropolitano și să realizeze un joc extrem de bun. Formația din Barcelona antrenată de la margine de argentinianul Franco a crezut că poate spera la lucruri bune în acest sezon din primele jocui când acumulase 4 puncte din două partide, însă treaba s-a echilibrat ulterior, trimițând-o pe Huesca în zona retrogradării datorită jocului extrem de slab arătat în majoritatea partidelor. În acest moment, nou-promovata are la activ 3 înfrângeri consecutive, una dintre ele venind extrem de usturător, 8-2 fiind scorul pe Camp Nou acum câteva săptămâni, însă Huesca este pregătită să facă uitat acest episod și să reușească lucruri mai frumoase pe Wanda.

Huesca echipa probabila: Werner – Miramon, Pulido, Semedo, Luisinho – Gomez, Musto, Melero – Gallar, Hernandez, Avila

În mod normal, echipa lui Diego Simeone nu ar trebui să întâmpine mari probleme în fața acestei nou-promovate care doar ambiția este de ea în aceste momente deoarece traseele de joc sau o așezare solidă în teren nu există pentru Huesca în acest moment, în timp ce formația argentinianului este stăpâna acestor elemente. Voi miza astfel pe un recital de goluri pe Wanda Metropolitano pentru Atletico care primește vizita adversarului perfect pentru a-și descărca furia punctelor pierdute în săptămânile anterioare.

Pont pariuri Real Madrid - Levante