Athletic Bilbao - Real Sociedad. Ponturi pariuri și cote

Chiar dacă etapa abia debutează în această zi de vineri în Spania, Primera Division ne oferă un duel extrem de interesant și de provocator pentru iubitorii de fotbal. Este vorba de partida dintre Athletic Bilbao și Real Sociedad, meci ce este programat începând cu ora 22:00 pe San Mames acolo unde ambele își doresc să obțină toate cele trei puncte.
athletic bilbao real sociedad

Athletic Bilbao rămâne pe linia de plutire din sezonul trecut când nu reușea să obțină puncte pentru a se ridica mai sus în clasament, și iată că și anul acesta este vorba de aceeași situație la clubul basc. Formația condusă de pe bancă de Enzo Berizzo nu reușește să le ofere jucătorilor lui Bilbao acel impuls, acea dorință pentru a se lupta pentru toate cele trei puncte, aceștia arătând conform rezultatelor din clasament că se mulțumesc și cu un egal, dovadă fiind cele 4 egaluri de până acum. Bilbao a jucat doar 6 jocuri până în acest moment, acumulând 7 puncte și aflându-se doar pe locul 15, extrem de mic pentru un club atât de mare în Spania. Într-adevăr chiar dacă a disputat dueluri contra celor de la Villareal, Betis, Real Madrid sau Barcelona, bascii nu au nicio scuză pentru că au obținut un singur succes până acum. Ultimul egal a venit chiar pe Camp Nou, 1-1 în fața celor de la Barcelona, un rezultat care ar putea să le dea un moral foarte bun înaintea jocului din această seară.

Real Sociedad nu este mai departe de combatanta sa din această seară, trecând și oaspeții printr-o problemă destul de asemănătoare. Formația condusă de spaniolul Garitano nu se regăsește în acest start de sezon, fiind unul extrem de slab din punct de vedere al clasamentului prin locul înregistrat și punctele dobândite, dar și din punct de vedere al jocului, unul care nu reflectă valoarea formației. Real Sociedad se află doar pe locul 13 în La Liga cu 9 puncte acumulate până acum, cca 2 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri. Golaverajul este de 9 la 10, arătând probleme mari în compartimentul defensiv, și încercând să acopere acest gol printr-o ofensivă ceva mai eficientă. După două rezultate pozitive în fața celor de la Huesca și Vallecano, acest șir de succese a culminat etapa aceasta cu un eșec pe teren propriu în fața Valenciei, scor 0-1, și iată cum Cei Regali trebuie să depășească acest moment și să nu plece de pe San Mames învinsă.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bilbao – Sociedad

Cotele oferite de casele de pariuri nu reflectă în totalitate jocul exprimat de echipe în acest start de sezon. Athletic Bilbao primește dreptul de favorită datorită terenului propriu, dar nu și din prisma jocului care arată foarte bine cu Real Madrid și Barcelona datorită mobilizării, iar cu celălalte formație scârțâie extrem de tare. Sociedad a încercat în fiecare meci să reușească ceva, fiind astfel mai constantă în exprimare. De aceea, voi miza pe un rezultat pozitiv obținut de Real Sociedad pe San Mames și pentru curajoși chiar încercând să forțeze pe un solist simplu.

Pont pariuri Real Madrid - Levante