Athletic Bilbao - Real Madrid. Puține reușite în ultimele confruntări directe

Campionatul spaniol a ajuns deja la etapa cu numărul 4 și deja putem spune că majoritatea echipelor au putut să vadă ce au de îndreptat până în acest moment la nivel de tactică. Acest lucru se poate afirma și despre Bilbao și Real Madrid care se vor înfrunta de la ora 21:45 pe San Mames. Bascii și madrilenii au întâmpinat câteva probleme la nivel defensiv pe care speră să le fi rezolvat în această pauză competițională, deși în atmosfera care se va simți diseară pe stadion cu siguranță vom putea asista la câteva greșeli de o parte și de cealaltă.
athletic bilbao real madrid

Athletic Bilbao primește vizita madrilenilor în această seară și speră să realizeze un joc perfect care să le ofere bascilor toate cele trei puncte, fiind extrem de importante. Clubul condus de la margine de argentinianul Eduardo Berizzo vrea să continue seria pozitivă de rezultate din La Liga și speră să realizeze acest lucru deși este conștient de puterea formației cu care se va confrunta. Bascii au strâns patru puncte din șase posibile în acest moment, câștigând în prima etapă contra celor de la Leganes, scor 2-1, și remizând mai apoi tot pe San Mames în fața nou-promovatei Huesca, scor 2-2. Cu o astfel de apărare bascii sunt pradă sigură în fața madrilenilor, argentinianul fiind nevoit să aibă o cu totul altă abordare pentru fotbaliștii săi în această seară.

Real Madrid urmează să facă o nouă deplasare în Ținutul Basc din care speră să plece fericită și bineînțeles cu toate cele trei puncte în buzunar, madrilenii având mare nevoie de ele pentru a continua lupta la prima poziție. Formația lui Julien Lopetegui a realizat lucruri extrem de interesante în ultima vreme la clubul madrilean la care nimeni nu spera că se poate relansa atât de rapid în fotbalul spaniol. După plecarea de la națională extrem de controversată în presa mondială, Lopetegui a încercat să își vadă de treabă și să realizeze în cel mai scurt timp lucruri concrete la club. Cele trei victorii în fața celor de la Getafe, Girona și Leganes confirmă acest lucru, mai ales că spectacolul a existat în 2 din cele 3 jocuri, câștigând cu același scor de 4-1.

Cele două formații sunt pregătite de spectacol în această seară deși argentinianul de pe banca lui Bilbao poate pregăti o tactică ceva mai defensivă, deși majoritatea bookmakerilor oferă o cotă excelentă la un pariu pe goluri în această seară. Voi miza astfel pe cele două apărări ce nu au o reușite chiar atât de bune în acest start de sezon că vor încasa minim un gol mai ales că bascii vor avea publicul în spate ce îi va încuraja, în timp ce campioana Europei este nevoită să își arate orgoliul și valoarea în asemenea momente.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid