Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Almeria vs Elche ponturi pariuri și pronosticuri 02.05.2023

Confruntarea dintre Almeria și Elche este una programată să se joace marți seara, de la ora 20:30, aceasta contând pentru etapa cu numărul 33 din La Liga, urmând să se desfășoare pe "Estadio de los Juegos Mediterráneos", unde ne așteptăm ca formația gazdă să aibă o evoluție solidă.
Almeria vs Elche
May 02,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Almeria vs Elche

Dacă ne raportăm strict la parcursul celor două formații de-a lungul sezonului, putem spune fără stăm pe gânduri Almeria este echipa mai bună, așa avem pretenții de la aceasta. Elche este deja retrogradată, în timp ce Almeria are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne în afara zonei „roșii„, de aceea ne așteptăm dea totul pe teren, mai ales joacă acasă. Așadar, vom miza cu încredere pe un succes al grupării gazdă, într-o cotă de 1.75 oferită de Betano.

Ponturi Almeria – Elche

Peste 1,5 goluri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Almeria

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, fiind o echipă mai bună, cel puțin dacă ne raportăm la parcursul din campionat, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren.
  • Gazdele se găsesc în a doua jumătate a clasamentului din La Liga, ocupând locul 16, fiind la doar două lungimi de zona retrogradării. Cele 32 de etape le-au adus nouă victorii și șase remize, suferind 17 înfrângeri, în urma acestor confruntări punctând de 40 de ori, primind 57 de goluri.
  • După un succes important obținut în duelul cu Getafe, una dintre contra-candidatele în lupta pentru evitarea retrogradării, Almeria a clacat, în etapa anterioară făcând deplasarea pe „Santiago Bernabeu”, unde a pierdut cu 4-2 în fața lui Real Madrid.

ECHIPA PROBABILA: Martinez; Pozo, Chumi, Babic, Centelles; Melero, De la Hoz, Robertone; Baptistao, Suarez, Embarba

Elche

  • Este fără dubii cea mai slabă echipă din La Liga, aceasta nemaiavând șanse reale la evitarea retrogradării, fiind cu un picior și jumătate în eșalonul secund, acolo unde ultima dată a jucat în sezonul 2019 / 2020.
  • Oaspeții acestei partide se situează pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 16 puncte acumulate pe parcursul celor 32 de etape. Până acum au reușit doar trei victorii, remizând de șapte ori, suferind 22 de înfrângeri, în urma acestor dueluri înscriind 24 de goluri, primind 62.
  • După o serie de șase înfrângeri consecutive, cei de la Elche au obținut un succes surprinzător. Nu neapărat faptul s-au impus este șocant, ci maniera în care au obținut victoria, aceștia făcând instrucție cu Rayo Vallecano, impunându-se cu un categoric 4-0 pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Badia; Josan, Magallan, Clerc, Blanco; Nwankwo, Gumbau; Morente, Fidel, Milla; Boye

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Almeria

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul