Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alaves vs Cadiz ponturi si pronosticuri 22.05.2022

Duminica seara, de la ora 21:00, Alaves o primeste pe Cadiz, in ultima etapa din campionatul Spaniei. Mendizorrotza este locul de intalnire al celor doua echipe.
Alaves vs Cadiz
May 22,2022
21:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Alaves vs Cadiz

Este un meci in care Alaves joaca degeaba si orice rezultat va obtine nu o mai scapa de retrogradare, drept urmare va recomand victorie Cadiz, cota 1.88 la Superbet.

Ponturi Alaves – Cadiz

Nadal scor corect 3-0 - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Alaves

  • Suma tuturor celor 37 de meciuri jucate pana acum de Deportivo Alaves o aduc pe ultimul loc in LaLiga, cu 31 de puncte. Sunt cinci mai putine decat prima echipa aflata pe loc neutru.
  • In etapa trecuta a fost din nou intrecuta si asta a insemnat ca orice se intampla ramane pe locul 20, pentru ca sunt patru puncte intre ea si echipa din fata.
  • Nu s-a putut ridica peste Levante. Meciul s-a jucat in runda anterioara, atunci cand a trecut cu scorul de 3-1 si asta in conditiile in care ea a condus cu 1-0 la pauza.

Echipa probabila: Sivera – Ximo Navarro, Laguardia, Lejeune, Ruben Duarte – Tomas Pina, Loum, Manu Garcia – Edgar Mendez, Joselu, Rioja

Cadiz

  • Intr-o situatie delicata, Cadiz se afla pe locul 18, cu 36 de puncte, cu unul ai mult decat Levante si la egalitate cu Mallorca echipa de pe locul 17 care este unul neutru.
  • In etapa trecuta a evoluat foarte bine si a pastrat un punct dupa Cadiz – Real Madrid 1-1. Singurul gol inscris de ea i-a apartinut lui Sobrino.
  • Drept urmare, daca din nou castiga ar putea sa se salveze de la retrogradare, insa trebuie sa fie atenta si la meciul Osasuna – Mallorca.

Echipa probabila: Ledesma – Iza, Luis Hdez, Fali, Espino – Sobrino, Alcaraz, Alex Fernandez, Idrissi – Lucas, Negredo

Pariaza pe LaLiga la Superbet!

Plasează pariul