Alaves - Real Madrid. Ponturi pariuri și cote

Deportivo Alaves va da piept în această etapă contra celor de la Real Madrid începând cu ora 19:30 pe Estadio Mendizorrotza, iar fanii albaștrilor sunt pregătiți să îi vadă atât pe favoriți în prim plan cât și pe madrileni care speră să le ofere împreună o partidă spectacol.
alaves real madrid

Gazda acestei dispute, Alaves, speră să scoată un rezultat pozitiv contra madrilenilor în această seară însă aceasta este conștientă de diferența clară de valoare dintre cele două însă cu o bună așezare din punct de vedere defensiv cât și o eficiență totală în atac se poate ajunge la un scor favorabil gazdelor. Echipa condusă de pe bancă de spaniolul Abelardo putem spune că are un start de sezon excelent din toate punctele de vedere, albaștrii reușind să fie pe locul 6 în La Liga cu 11 puncte și având un golaveraj de 11 la 8, nimic mai bun pentru o formație de o asemenea calitate sau mai bine zis de un lips destul de mare al calității în multe privințe. Totuși, jocul prestat de Alaves a fost excelent până acum, cele 11 goluri marcate ne fiind întâmplătoare și toate venind nu mai din noroc. Chiar dacă a pierdut la Levante cu scorul de 1-2, Alaves crede în capacitatea ei de a se monta foarte bine înaintea unei asemenea partide.

Alaves echipa probabila: Pacheco; Aguirregabiria, Laguardia, Maripan, Duarte; Ibai Gomez, Manu Garcia, Wakaso, Jony; Sobrino, Guidetti

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Real Madrid vine la Alaves pe terenul acesteia destul de rănită după ultimele rezultate și chiar rănită am putea spune dacă privim la lotul de fotbaliști care au făcut deplasarea pentru acest weekend. Cu toate aceste probleme, Los Blancos trebuie să depășească adversarul în această seară sub orice formă, având nevoie de toate elementele ca partida să nu fie la final una dezamăgitoare pentru albi ci una îmbucuratoare, una care să exclame victorie la final. Formația condusă de pe bancă de Lopetegui trage la campionat anul acesta, fiind la egalitate cu Barcelona în fruntea La Liga cu 14 puncte, având un golaveraj de 12 la 6, destul de slab, dar totuși destul de corect deoarece de la plecarea lui Ronaldo nu a mai existat nimeni cu o așa inițiativă și asumare a riscului de la plecarea portughezului. După insuccesul în fața celor de la Sevilla, scor 0-3, și egalul de pe teren propriu în fața lui Atletico Madrid, a urmat un alt meci în care nu a reușit să marcheze, madrilenii pierzând la Moscova în grupele UCL în fața lui CSKA, scor 0-1.

Real Madrid echipa probabila: Courtois; Odriozola, Varane, Ramos, Nacho; Modric, Kroos, Ceballos; Bale, Benzema, Asensio

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alaves – Real Madrid

Din 98 se dispută jocuri pe arena din Alaves între cele două formații, iar niciodată echipa gazdă nu a reușit să scoată un rezultat pozitiv în fața trupei Los Blancos, poate și din cauza lotului net superior pe care îl deține și al faptului că deține o istorie mult prea valoroasă. Real Madrid merită pe depin să se impună la Deportivo, dar lipsa lui Isco, Marcelo și Bale ar putea fi elemente care ar fi contat în angrenajul ofensivei destul de mult. Voi miza totuși pe goluri în această confruntare deoarece jocul prestat foarte deschis de către Alaves și problemele de natură tactică ale albilor pot încuraja meciul către un scor la final cu minim 3 reușite sau chiar 4 pentru curajoși.

Pont pariuri FC Hermannstadt - Astra