Alaves - Getafe. Echilibru perfect pe Estadio Mendizorrotza

Prima partidă din ultima zi de fotbal spaniol până la deschiderea următoarei etape este cea dintre Alaves și Getafe programată de la ora 21:00 pe Estadio Mendizorrotza. Gazdele au început de sezon fulminant, și speră să continue pe același drum, însă și oaspeții vor avea un cuvant de spus în această seară deoarece diferența de valoare nu este prea mare între cele două echipe.
alaves getafe

Alaves pare să aibă cel mai bun start de Primera Division din ultimii ani, ne crezând că ar putea să se situeze atât de bine după aproximativ 1 lună și jumătate de la începutul campionatului. Formația condusă de la margine de spaniolul Abelardo se află pe locul 5 cu 10 puncte, având un golaveraj de 8 la 5, extrem de bun pentru valoarea unei asemenea formații care în fapt nu excelează pe niciun compartiment. Dacă debutul a fost relativ slab ținând cont de înfrângerea de pe Camp Nou cu 0-3 și egalul de la Betis, 0-0, au urmat apoi trei victorii consecutive în compania unor formații relativ accesibile pe care Alaves a știut foarte bine să le gestioneze. Valladolid, Espanyol și Vallecano au picat pradă albaștrilor, ultima echipă suferind un eșec drastic, scor 1-5 chiar pe arena proprie.

Getafe nu se poate mândrii cu un start la fel de bun de sezon, dar lucrurile oricând pot lua o întorsătură fericită pentru oaspeți care au totuși un program accesibil care ar putea să îi proiecteze pe o poziție și mai bună în clasament. În acest moment se află pe locul 11 cu 7 puncte, având un golaveraj de 4 la 4, foarte bun și eficient în același timp dacă stăm să privim la faptul că echipa lui Bordalas a disputat până acum dueluri cu Real Madrid, Atletico Madrid și Sevilla, rezistând miraculos în fața acestora, însă nu îndeajuns pentru a scoate multe puncte. Singurul rezultat cu adevărat important de până acum este victoria chiar pe Ramon Sanchez Pizjuan realizată în fața Sevilliei, scor 2-0, unde Getafe a reușit un meci total în care toate compartimentele de joc au funcționat impecabil. Ultimul duel a fost pierdut în fața celor de la Atletico, scor 0-2, însă fotbaliștii lui Bordalas nu acuză vreun șoc și speră să îndrepte situația din clasament cât se poate de repede.

Diferență de valoare nu prea este între cele două formații, chiar Getafe ar putea avea totuși ceva mai multă experiență la nivel de lot care ar trebui să o ajute pentru a scoate un rezultat eficient în această deplasare. Alaves a reușit să marcheze întotdeauna acasă împotriva celor de la Getafe de-a lungul sezoanelor anterioare și la forma pe care o deține cred că este imposibil să nu înscrie măcar odată, în timp ce și Getafe ar putea să o facă pentru că nu cred că va mai bifa încă un insucces. Voi miza astfel pe un gol în ambele porți în această seară, și bineînțeles pe un rezultat de egalitate.

Pont pariuri Armenia - Macedonia