Ponturi fotbal Morton - St. Mirren – Divizia 1


Spectacolul este la ordinea zilei intr-un meci Morton – St. Mirren

Sursa foto: dailyrecord.co.uk

Marti se reia Divizia 1 scotiana, campionat care a ajuns la runda cu numarul 20, iar de la ora 17:00 se joaca Morton – St. Mirren.

Morton este obligata oarecum sa castige acest joc, avand in vedere ca se afla pe locul 5, cu 26 de puncte, acelasi numar pe care il are si Dunfermline, echipa de pe 4, ultimul ce asigura prezenta in play-off. Totusi, apararea acesteia este una dintre cele mai bune, moralul fiind unul cat se poate de ridicat. In runda anterioara,  Harkins a inscris singurul gol al meciului impotriva lui Inverness, fiind al treilea succes din ultimele patru etape, confruntari care au facut-o sa ajunga la +7 in dreptul golaverajului. Pe de alta pare, faptul ca joaca din nou in postura de echipa gazda nu face decat sa puna presiune pe ea, Morton in aceasta situatia trecandu-si in cont 13 puncte din 27 maxim posibile.

St. Mirren este la cel mai inalt nivel din acest sezon, reusind in ultima runda sa treaca cu 2-0 de Dundee United, in derby-ul pentru suprematia DIviziei 1. Astfel, aceasta a ramas in postura de lider, cu 41 d epuncte, dar important este faptul ca diferenta dintre ea si principala ei urmaritoare s-a marit la cinci lungimi. Mai mult, a fost al patrulea succes consecutiv pe care St. Mirren l-a reusit in meciurile de campionat si chiar daca urmeaza sa joace in deplasare nu are de ce sa fie pusa in dificultate. Cu toate astea, vulnerabilitatea echipei in deplasare a fost prezenta, ultimele trei astfel de intalniri a apartinut acesteia, ajungand la 16 puncte stranse, cu toate ca a marcat cu un gol mai mult decat toate adversarele intalnite.

Ambele echipe sunt obligate oarecum sa castige daca vor sa-si atinga obiectivul cel putin pentru moment, insa, St. Mirren in deplasare primeste destul de usor goluri, iar Morton cand joaca acasa este genul de echipa care risca mult. Una peste alta, premisele sa avem un meci deschis sunt destul de mari, motiv pentru mine sa merg pe un duel in care se inscrie cel putin cate un gol in fiecare dintre reprize. Nu ar fi chiar deloc surprinzator daca iar avem parte de spectacol si se dau cel putin patru goluri, asa cum s-a intamplat in fiecare joc direct din 2017.

Pronostic Morton – St. Mirren: ambele marcheaza

Cota 1.71 la Unibet

Pronostic cota mare Morton – St. Mirren: peste 3,5 goluri

https://www.aussiefreebet.com.au/links/unibetCota 3.35 la Unibet

Statistica luna decembrie: 188W – 106L

Oferta pentru pariurile online la Unibet