Ponturi fotbal Dundee United - Brechin – Divizia 1


Scorul este singura necunoscuta a meciului

Sursa foto: eveningtelegraph.co.uk

Marti, de la ora 17:00, pe “Tannadice Park” trebuie sa se joace Dundee United si Brechin, unul dinre meciurile programate in runda cu numarul 20 din Divizia 1.

Dundee United vine acum dupa cea de-a patra infrangere din acest sezon, 0-2 pe terenul celor de la St. Mirren, echipa care acum conduce Divizia 1, drept pentru care a ratat sansa de a prelua sefia ligii secunde. Aceasta ocupa locul secund, cu 36 de puncte, avand cinci lungimi de recuperat, fata de singurul loc ce asigura promovarea directa, avand si un meci mai putin. Pe de alta parte, situatia celor de la Dundee se schimba mult cand joaca pe teren propriu, acolo unde pana acum si-a trecut in cont 22 de puncte din 27 maxim posibile, avand cea mai sigura defensiva dintre toate celelalte adversare. De asemenea, in ultimele cinci astfel de dispute, Dundee si-a recut in cont tot atatea victorii.

De partea cealalta, Brechin este ca si retrogradata in liga a treia valorica, deoarece ea pana acum este singura echipa fara succes in meciurile jucate in Divizia 1, drept pentru care ocupa ultimul loc, cu 3 puncte, avand categoric cea mai slaba aparare. In runda anterioara,  Brechin a dat doua goluri in meciul cu Inverness, insa, nu au fost de ajuns pentru a obtine puncte, suferind un nou esec, 2-3. Astfel, meciul acesta a fost al cincilea consecutiv disputat in campionat si in care pierde, in toate acestea marcandu-se cel putin trei reusite, in patru dintre ele participand si ea cu cel putin un gol pe tabela. De altfel, in ultimele sase luni, Brechin are o singura victorie si ea intr-un meci din Fa Cup, 3-2 pe terenul amatorilor de la Buckie Thistie.

Avand in vedere ca Brechin este echipa cu cel mai slab parcurs din Divizia 1, scorul cred ca este singura necunoscuta din acest duel. Totusi, ma astept sa avem parte de un meci la discretia gazdelor, care sa faca un scor mult mai bun decat in precedentele doua dispute din campionat, 1-0 si 1-1.

Pronostic Dundee United – Brechin: gazdele conduc la pauza

Cota 1.52 la Unibet

Pronostic cota mare Dundee United – Brechin: gazdele castiga ambele reprize

Cota 2.35 la Unibet

Statistica luna decembrie: 188W – 106L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Dundee United – Brechin