Pariuri fotbal Motherwell vs St. Mirren - Scotia


Pariuri fotbal Motherwell vs St. Mirren – Scotia

Motherwell vs St. Mirren

Marti 7 aprilie incepand cu ora 21:45, Motherwell primeste vizita celor de la St. Mirren in cadrul etapei a 32-a  a campionatului scotian de fotbal. Partida se va desfasura pe stadionul Fir Park, arena de 14.000 de locuri.

Motherwell are un sezon dezastruos, aflandu-se pe penultimul loc al clasamentului, 11, cu un total de 28 de puncte adunate in 31 de meciuri. Echipa s-a redresat in ultimele partide avand 2 victorii consecutive, ultimul meci pe propria arena fiind un categoric 4-0 in fata locului 6 ocupat de Hamilton. Dupa 15 partide jucate pe Fir Park, echipa a acumulat 18 puncte din 5 victorii, 3 egaluri si 7 infrangeri, cu un golaveraj de 14 goluri marcate si 19 primite. Dupa sezonul precedent in care au iesit vice-campioni, suporterii asteptau ca si in acest an echipa sa se lupte pentru titlu, dar clubul este mai aproape ca oricand de liga secunda. Golgeterul clubului este englezul John Sutton cu 9 reusite.

Echipa probabila: Long, Straker, McManus, Laing, Law, Johnson, Pearson, Lasley, Ainsworth, Sutton, McDonald –Antrenor: Baraclough

La fel ca si adversarul de marti, si St. Mirren este intr-o situatie critica, aflandu-se pe ultima pozitie a clasamentului cu doar 21 de puncte adunate in 31 de meciuri. Echipa vine dupa 4 infrangeri in ultimele 5 etape, in care a marcat un singur gol in victoria la limita in fata celor de la Hamilton, si primind nu mai putin de 8 goluri. In deplasare, St.Mirren are 3 infrangeri consecutive, toate la 0, nereusind sa marcheze pe teren strain de pe 30 ianuarie. In cele 15 meciuri jucate in deplasare, echipa a strans 16 puncte in urma a 5 victorii, 1  egal, restul de 9 meciuri fiind infrangeri, cu un golaveraj de 14 goluri marcate si 26 primite. Golgeterul echipei este Adam Drury cu doar 3 goluri marcate.

Echipa probabila: Ridgers, Naismith, McAusland, Goodwin, Kelly, McGinn, Mallan, Wylde, Ball, Thompson, Drury – Antrenor: Teale

In ultimele 5 partide directe, Motherwell a iesit invingatoare de 4 ori, 1 meci fiind castigat de St.Mirren. Cele 2 echipe ocupa ultimele 2 pozitii in clasament astfel ca au nevoie disperata de puncte, ambele formatii vor aborda meciul pe cartea atacului incercand sa se salveze de la retrogradare pe finalul sezonului.

Pronostic Motherwell vs St. Mirren: 1x, cota de 1,30 oferita de Williamhill

Pont pariuri cota mare Motherwell vs St. Mirren: 1 solist, cota de 2,30 oferita de Williamhill

Statistica luna aprilie: 9W – 7L

Vezi pe net acest duel: Motherwell vs St. Mirren live online