Sportingbet cazino online - 700 RON bonus


Sportingbet cazino online – 700 RON bonus

Sportingbet este un operator cunoscut la nivel international, cu licenta in multe tari importante si un continut pe masura. Zona de cazino ofera sute de jocuri live sau virtuale ce pot fi accesate direct din browerul de internet, de pe desktop sau mobil fara a fi nevoie de aplicatii suplimentare.

Ce primesc la primul depozit?

Clientii care fac un prim depozit la Sportingbet Cazino primesc un bonus de bun venit ce poate ajunge la 1200 RON. Pentru a beneficia la maxim de promotie este recomandat sa faceti un depozit de minim 1200 RON pentru a lua tot bonusul. Inainte de a retrage bonusul acesta trebuie pariat de 35 de ori in cadrul jocului selectat. Contributia pentru conditiile de rulaj este urmatoarea: Sloturi (100%), Blackjack (25%), Ruleta (25%), Ruleta live (25%).

Sportingbet cazino online - 700 RON bonus

Primesti un bonus de 100% pana la 700 RON la primul depozit. Pentru a primi bonusul de bun venit trebuie sa efectuati prima depunere in aceeasi zi in care v-ati inregistrat.

Promotii Sportingbet Cazino

Pe langa bonusul astractiv prin care Sportingbet Cazino ne spune „bun venit” mai avem alte oferte care merita luate in seama daca jucam des la cazino. Doua dintre aceste promotii sunt valabile si pentru sectiunea de sport.

Bonusuri calendar

Sportingbet cazino online - 1200 RON bonus

Daca nu esti obisnuit cu promotiile zilnice atunci sa nu te inregistrezi la Sportingbet 🙂 Jucatorii de la cazinoul de aici primesc diferite bonusuri in fiecare zi: rotiri gratuite, castiguri marite si rambursari, adunate toate se ajunge la un buget de 120.000€ lunar.

100 rotiri gratuite zilnic

Sportingbet cazino online - 1200 RON bonus

Aduna puncte din pariurile tale la sloturi si Sportingbet te premiaza cu rotiri gratuite. In functie de nr. de pct. acumulate vei castiga de la 3 pana la 100 free spin-uri. Primesti 1 punct pentru fiecare 5€ pe care ii pariezi in orice joc de sloturi disponibil.

Premium club

Sportingbet cazino online - 1200 RON bonus

Premium Club este o sectiune speciala dedicata jucatorilor de top, atat de la sport cat si de la cazino care ruleaza sume mari de bani. In mod normal daca sunteti activ mai mult la cazino aveti mai mari sanse sa intrati in zona VIP pentru ca sumele cheltuite aici sunt in general mai ridicate.

Asigurare saptamanala

Sportingbet cazino online - 1200 RON bonus

Fiecare din jocurile aflate in Sportingbet Cazino sunt atasate unei caregorii, astfel veti acumula un numar diferit de puncte in functie de categoria in care se afla. De exemplu pentru sloturi luati 1 punct la 2 euro cheltuiti iar la ruleta tot 1 punct dar pentru 5 euro plasati.

Jackpoturi

Cu siguranta sloturile care atrag cele mai mult sunt cele care au jackpot mare, Hall of Gods, Arabian Nights, Mega Joker si Cosmic Fortune sunt jocurile de la Sportingbet Cazino care ne pot aduce cele mai mari castiguri cuprinse intre 92.000 RON si 17.000.000 RON, aceste sume variaza de la o zi la alta.

Sportingbet cazino online - 1200 RON bonus

x