Predictor Cupa Mondiala 2018


A mai ramas foarte putin pana la Cupa Mondiala 2018, mai exact pe 14 iunie competitia debuteaza cu meciul dintre tara gazda Rusia si Arabia Suadita. Este de asteptat sa vedem o partida cu putine goluri si o victorie a rusilor care nu doar ca au un lot mai bun dar au de partea lor suportul fanilor. Campionatul Mondial se va desfasura o luna si o zi, adica pe 15 iulie aflam noua detinatoare a trofeului.

Daca in 2014 au fost ceva probleme cu difuzarea turneului in Romania, asta pentru Televiziunea Romana nu a mai avut bani sa plateasca toate meciurile, acum toata tara poate urmari aceste meciuri, toate jocurile fiind alocate de posturile TVR. Cel mai urmarit eveniment de fotbal de pe planeta nu are cum sa nu starneasca controverse intre prieteni: „Cine castiga?” este intrebarea pe care o tot auzim, mai jos putem alege parcursul fiecarei echipe si bineinteles, castigatorul.

Faza Grupelor
Grupa A
Alege locul 1
Grupa B
Alege locul 1
Grupa C
Alege locul 1
Grupa D
Alege locul 1
Grupa E
Alege locul 1
Grupa F
Alege locul 1
Grupa G
Alege locul 1
Grupa H
Alege locul 1
Optimi
Vs
Vs
Vs
Vs
Vs
Vs
Vs
Vs
Sferturi
Vs
Vs
Vs
Vs
Semifinale
Vs
Vs
Finala
Vs

Top 5 pariuri pentru Cupa Mondiala 2018

Programul este destul de simplu, in afara de prima zi cand se joaca un singur meci, vom avea pe durata fazei grupelor cate 3 si 4 meciuri in fiecare zi, de la pranz pana noaptea. Doar in ultima etapa se vor juca meciuri de la aceeasi ora.

Dupa grupe urmeaza 2 zile de pauza, vom avea cate 2 meciuri pe zi in optimi si sferturi, semifinalele, finala mica si finala mare avand cate o zi rezervata. Brazilia, cea mai titrata echipa din lume cand vine vorba de Cupa Mondiala, este principala favorita in Rusia, are cota 5.00 sa castige.

Exista sute de pariuri antepost din care puteti alege la pariuri online, de exemplu Belgia sa termine in primele 8 echipe la cota 1.65 sau Panama echipa cu cele mai putine goluri la o cota uriasa de 10.00.

Pe tot parcursul Cupei Mondiale iti vom pregati analize pentru fiecare meci, ponturi pariuri si oferte atractive pentru a celebra acesta competitie mult asteptata. Ramai aproape de noi si nu vei mai rata nicio informatie legata de CM 2018, echipele probabile, cotele la pariuri si cele mai bune bonusuri speciale.