Pronosticuri fotbal - Setubal vs Academica - Primeira Liga


Pronosticuri fotbal – Setubal vs Academica – Primeira Liga

Etapa cu numarul 19 din Primeira Liga ne propune pentru vineri 22 ianuarie duelul, Setubal vs Academica, care va incepe de la ora 22:30.

Vitoria Setubal ocupa in acest moment pozitia a-9a in clasamentul din Portugalia cu 22 de puncte acumulate dupa 18 partide. Formatia galben-verde are ca obiectiv o clasare in prima jumatate a clasamentului astfel incat elevii lui Machado pot sta linistiti pe moment. Forma traversata insa de Setubal nu este incurajatoare iar formatia galben-verde a ajuns la 4 partide consecutive in campionat fara succes. In ultimele 5 etape Setubal a obtinut doar o singura victorie cu Tondela in deplasare si o remiza pe teren propriu cu Braga pierzand alte 3 dispute cu Sporting, Ferreira si Boavista. In ceea ce priveste disputele de pe teren propriu, formatia lui Machado a obtinut in aceasta stagiune doar 9 puncte din 9 dueluri clasandu-se pe un rusinos loc 16 intr-un astfel de clasament.

Setubal vs Academica

Academica sta si mai rau in clasamentul din Primeira Liga si ocupa in acest moment doar locul al-16lea cu 17 puncte. Lupta pentru ramanerea in prima liga portugheza se anunta foarte dificila pentru Academica care in acest moment este departe de prestatiile din anii precedenti cand incheia in prima jumatate a clasamentului. In ultimele 5 etape Academica a obtinut doar 2 victorii si o remiza cu Madeira, Tondela si Ferreira pierzand alte 2 confruntari cu Braga si FC Porto. Totusi trebuie sa tinem cont ca aceste infrangeri au venit in fata unor echipe puternice din Portugalia iar cu cele de aceeasi valoare Academica a obtinut punct sau puncte. Pe teren strain alb-negrii au obtinut in aceasta stagiune doar 2 puncte din 8 dueluri fiind cea mai slaba echipa din deplasare in Primeira Liga. Golaverajul Academicai arata in deplasare un incredibil 3 la 15.

In ultimele 5 confruntari directe dintre Setubal si Academica s-au inregistrat doar 2 victorii pentru Setubal si in rest rezultate de egalite. Cea mai recenta confruntare a avut loc pe 24 august anul trecut cand Setubal se impunea in deplasare cu 4-0. Chiar daca Setubal traverseaza o forma foarte slaba, aceasta ramane principala favorita a acestei dispute. Ma astept ca galben-verzii sa incheie vineri seria neagra astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Setubal castiga.

Pronostic Setubal vs Academica: Setubal castiga @ 2.25 la Unibet.

Pronostic mai mare Setubal vs Academica: Scor corect 2-1 @ 10.50 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 28W – 16L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Setubal vs Academica – Unibet.

Setubal vs Academica