Pronosticuri Fotbal - FC Porto vs Estoril - Primeira Liga


Pronosticuri Fotbal – FC Porto vs Estoril – Primeira Liga

FC Porto vs Estoril

Duelul FC Porto vs Estoril va aduce fata in fata ocupanta locului 2, FC Porto si ocupanta locului 12, Estoril.

Porto a disputat 13 partide in acest campionat pe teren propriu, obtinand 11 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere, plasand-o pe locul al-2lea in acest clasament. Poate suna surprinzator dar gazdele au reusit o medie mai buna de puncte castigate impotriva adversarilor din primele 6 clasate, cu o medie de 3 puncte pe meci. Impotriva echipelor clasate pe ultimele 6 pozitii media este de doar 2,36 puncte/meci din 11 partide disputate. Asadar motivatia este un element important pentru gazde, dar aceasta nu ar trebui sa lipseasca avand in vedere ca rivala, Benfica a reusit sa castige pe teren propriu 3-1 in aceasta etapa si s-a distanta in fruntea clasamentului la 6 puncte. Porto a incheiat o serie de 5 victorii consecutive incluzand aici si victoria din Champions League, cu un egal in deplasarea de la Nacional scor 1-1. Orice pas gresit o poate face pe Benfica campioana iar in partidele de pe teren propriu orice punct pierdut reprezinta un dezastru.

Oaspetii de la Estoril au disputat in acest sezon 13 partide in deplasare, obtinand 2 victorii, terminand la egalitate 6 partide si pierzand una, plasand-o pe pozitia a-11a in acest clasament. Daca privim la rezultatele oaspetilor impotriva echipelor clasate pe primele 6 pozitii observam o medie de 0.63 puncte/meci doar 0.25 dintre aceste puncte fiind obtinute in deplasare. Asadar cu o medie dezastruoasa impotriva echipelor bine clasate, ultimul exemplu fiind infrangerea cu Benfica 0-6, cei de la Estoril nu pot spera la prea multe lucruri pozitive in aceasta deplasare. Nici motivatia nu e cea mai puternica, oaspetii aflandu-se la 9 puncte fata de locurile retrogradabile cu 8 etape inainte de final.

Cred ca gazdele vor domina copios partida si diferenta individuala de valoare isi va spune cuvantul in fata unei echipe ce evolueaza mai bine pe teren propriu si nu in deplasare.

Pronostic pariuri Fc Porto vs Estoril: FC Porto -1.5 @ 1.48 la Unibet.

Pronostic cota mare Fc Porto vs Estoril: FC Porto peste 2.5 goluri @ 1.87 la Unibet.

Statistica Stefan: 13W – 8L.

Vezi pe net acest duel: FC Porto vs Estoril live online