Pronosticuri fotbal - Belenenses vs Leixoes - Cupa Ligii Portugaliei


Pronosticuri fotbal – Belenenses vs Leixoes – Cupa Ligii Portugaliei

Duelul din Cupa Ligii Portugaliei, Belenenses vs Leixoes, se va disputa miercuri 27 ianuarie incepand cu ora 18:00.

Belenenses are un sezon destul de bun pana acum iar obiectivul sau pentru campionatul intern este realizabil. Clubul alb-albastru ocupa in campionatul intern pozitia a-12a cu 22 de puncte obtinute dupa 19 etape iar Belenenses sta bine avand in vedere ca prima pozitie care duce in liga secunda se afla la 6 lungimi distanta. In ceea ce priveste parcursul din Cupa Ligii, alb-albastrii se claseaza in acest moment pe pozitia a-3a in grupa D cu un singur punct obtinut dupa 2 dispute, in remiza scor 1-1 cu Rio Ave. Chiar daca din grupa se califica o singura echipa iar Braga este liderul grupei cu  6 puncte, Belenenses este formatia mai buna si ar trebui sa confirme acest statut cu o victorie pe teren propriu. In ultimele 5 dispute alb-albastrii au obtinut o singura victorie in duelul cu Rio Ave scor 2-1, alte 3 remize si o infrangere cu Estoril. Pe teren propriu Belenenses a pierdut ultima oara pe 5 decembrie in duelul cu Setubal scor 0-3.

Belenenses vs Leixoes

Leixoes este o formatie de liga secunda din Portugalia iar in acest moment clubul ros-albastru ocupa doar pozitia a-19a cu 30 de puncte obtinute dupa 26 de partide disputate. Prima pozitie retrogradabila se afla la doar 1 punct distanta astfel incat Leixoes are de luptat pe alt plan si nu cred ca ros-albastrii vor depune foarte mult efort in aceasta disputa. In ultimele 5 dispute oficiale Leixoes a oscilat evolutiile bune cu cele dezamagitoare si nu a reusit sa lege 2 rezultate pozitive obtinand 2 infrangeri si 3 victorii. In grupa D Leixoes este ultima echipa a grupei fara niciun punct in urma infrangerilor suferite cu Braga 0-4 si Rio Ave 1-2. In partidele din deplasare ros-albastrii stau destul de slab iar in ultimele 23 de dueluri acestia au obtinut doar 3 victorii.

In ultimele 5 confruntari directe dintre Belenenses si Leixoes s-au inregistrat 3 victorii pentru gazdele de miercuri si alte 2 rezultate de egalitate. Cel mai recent duel a avut loc pe 17 martie 2013 si s-a incheiat cu victoria lui Belenenses scor 2-1. Trebuie mentionat ca toate victoriile obtinute de Belenenses in duelurile directe au venit pe teren propriu. Dupa parerea mea aceasta partida chinuie ambele grupari si nu ma astept ca oaspetii sa-si propuna mare lucru avand in vedere ca problemele sunt in campionatul intern. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Belenenses castiga.

Pronostic Belenenses vs Leixoes: Belenenses castia @ 1.60 la Unibet.

Pronostic mai mare Belenenses vs Leixoes: Sub 2.5 goluri in meci @ 1.71 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 37W – 21L (14W – 13L decembrie).

Puteti paria online la partida Belenenses vs Leixoes la Unibet cu urmatoarele cote:

Belenenses vs Leixoes