Pronosticuri fotbal - Arouca vs Belenenses - Portugalia


Pronosticuri fotbal – Arouca vs Belenenses – Portugalia

Arouca vs Belenenses

Arouca vs Belenenses – victoria le-ar asigura gazdelor prezenta in prima liga si in sezonul viitor.

Etapa a 28-a din prima Primeira Liga, antepenultima din acest sezon, este una decisiva pentru Arouca care in cazul unui succes isi consolideaza locul 16 si implicit prezenta in prima divizie si in sezonul 2015-2016. In Portugalia retrogradeaza ultimele doua clasate iar Arouca are momentan cu 4 puncte mai mult decat Gil Vicente, prima echipa de sub linie. Cu o victorie in aceasta partida dublata de un rezultat negativ al lui Gil Vicente pe terenul lui Nacional Funchal, gazdele pot sarbatori salvarea matematica de la retrogradare, cu doua etape inainte de final. Adversara ii este Belenenses, o echipa aflata pe un linistitor loc 6 si care nu mai are nici un obiectiv pentru acest final de campionat. Vedetele gazdelor sunt David Simao, Nuno Coelho si Ivan Balliu, toti 3 titulari in acest meci.

Belenenses ar putea forta clasarea pe un loc de Europa League, insa pentru aceasta ar avea nevoie de un final perfect si cel putin 7 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Si sunt sanse destul de mici sa realizeze acest obiectiv intrucat are doua meciuri dificile in deplasare iar pe teren propriu primeste vizita Benficai Lisabona, o alta echipa ce nu isi permite decat victoria, fiind in lupta pentru titlu cu FC Porto.  Asadar, duelul Arouca vs Belenenses este important doar pentru gazde, de aceea este foarte probabil sa vedem o relaxare totala in jocul oaspetilor. Vedetele lui Belenenses sunt Miguel Rosa, Tiago Silva si Matt Jones. Primii 2 sunt anuntati titulari, portarul Jones este doar rezerva lui Ventura in aceasta partida.

Victoria este rezultatul ideal pentru gazde, insa si un punct este acceptabil pentru cei de la Arouca. Important pentru gazde este sa nu primeasca gol si sa isi faca singure meciul greu, de aceea se poate miza si pe cel mult un gol marcat.

Pronostic Arouca vs Belenenses: 1 DNB, cota 1.65 la Unibet

Pronostic secundar Arouca vs Belenenses: sub 1,5 goluri, cota 2.50 la Unibet

Scris de Valy

Pronosticuri Aprilie: 14W – 4L – 1V

Vezi pe net acest duel: Arouca vs Belenenses live online