Ponturile zilei 5-03-2014


Miercuri o zi plina de meciuri amicale interesante intre echipele natioanale, astazi va juca si Romania contra echipei lui Messi dar pe langa acest meci care ne intereseaza direct vor mai fi alte super dueluri cum ar fi Franta v Olanda sau Spania v Italia.

De la ora 21:45 Germania va primi vizita celor din Chile intr-un meci ce se anunta a fi foarte spectaculos. Gazdele ne-au obisnuit cu meciuri spectaculoase pe teren propriu anul trecut, in toate cele 5 meciurile din toate competitiile a marcat minim 3 goluri. Chiar daca Joachim Löw va folosi mai multe rezerve noi credem ca putem vedea minim 3 goluri mai ales ca oaspetii sunt si ei destul de ofensivi in deplasare, in doar 2 partide din 8 s-a marcat mai putin de 2 goluri in rest am avut parte de peste 2.5 goluri.

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii este cel dintre nationala Frantei si nationala “portocalei mecanice”. Ultima intalnire dintre cele 2 formatii a avut loc tocmai la Euro 2008, atunci cand Olanda s-a impus cu 4-1, intr-o grupa din care mai facea parte si Romania. Fiind un amical credem ca vom avea parte de un meci placut, cu multe faze de poarta mai ales ca ambele echipe practica un bun joc ofensiv cu jucatori de clasa mondiala. Asadar mizam pe pariul ambele echipe dau gol pentru o cota de 1.83.

Ponturile zilei 5-03-2014

v3
tv-icon-small TV: DigiSport3tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v4tv-icon-small TV: DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
 

v1

tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v2

tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming

v5