Ponturile zilei 30-08-2014


Primul meci pe care vom miza este din Premier League, de la 14:45 United are o deplasare usoara pe care ar trebui sa o castige fara probleme. La acest meci Di Maria este asteptat sa-si faca debutul. Cu toata echipa odihnita la meciul de la mijlocul saptamanii in Cupa Ligii nu vedem cum “diavolii rosii” ar putea rata prima victorie a sezonului in fata unei favorite la retrogradare.

In prima liga din Belgia un meci ce ne-a atras atentia este cel dintre Westerlo (3) si Waregem (13), un duel ce in ultimii ani a adus multe goluri, in ultimele 4 confruntari directe ambele echipe au marcat, iar acum la oaspeti vor lipsi 2 fundasi de baza credem ca vom vedea o partida cu goluri. Duel interesant si in Ligue 1 acolo unde Monaco si Lille se vor intalni de la ora 18:00. Lille vine dupa o deplasare grea in Portugalia, unde a pierdut calificarea in UCL. Credem ca Monaco este datoare fanilor dupa primele 3 etape din care nu a reusit decat o victorie.

Solistul din Bundesliga pare a fi Leverkusen, care va juca pe teren propriu cu Hertha. Gazdele au reusit in prima etapa o victorie mare pe terenul celor de la Dortmund, asadar o forma buna, ce ar trebui sa se vada si cu Hertha. In Liga 1 vom avea astazi 2 meciuri, am ales sa mizam pe victoria celor de la Dinamo cu FC Brasov, gazdele sunt fara victorie de 3 etape, insa credem ca la acest joc oaspetii isi vor plati “datoria” dupa meciul din finalul sezonului trecut.

Ponturile zilei 30-08-2014

burnley-united

tv-icon-small TV: EuroSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
dinamo-brasov

tv-icon-small TV: LookTVtv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
leverkusen-hertha

tv-icon-small TV: EuroSport2tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
monaco-lille-meci

tv-icon-small TV: DigiSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
Westerlo-Waregem

tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming