Ponturile zilei 3-03-2014


Luni va fi o zi cu putine meciuri bune de pariat, vor fi mai multe meciuri din ligi inferioare pe care nu merita pusi bani multi, totusi noi am ales 2 partide ce vor avea loc in Liga 1.

De la ora 18:30 Corona Brasov va primi vizita celor de la Concordia Chiajna. Ambele formatii au inceput prost sezonul, oaspetii au primit 8 goluri in 2 meciuri cu Steaua si nu au marcat decat unul. Nici cei de la Brasov nu au avut un meci mai usor in prima etapa din retur, au jucat cu ocupanta locui secunda Astra, partida de la care nu au putut obtine nici macar un punct. Credem ca va fi o partida echilibrata in care putem asista la un egal macar la pauza.

Meciul care incheie etapa cu numarul 21 din Liga 1 este cel dintre Vaslui si Gaz Metan. Oaspetii au facut un joc bun in primul meci din acest an, desi au pierdut nu trebuie sa uitam ca au evoluat aproape tot meciul cu un om mai putin dupa eliminarea lui Todea si au ratat 2 penaltyuri, golul infrangerii fiind primit abia in finalul meciului. Moldovenii nu au impresionat la jocul cu CFR in care au evoluat aproape o repriza cu un om in plus, se vede lipsa vedei care a plecat in aceasta iarna la Steaua, este vorba bineinteles de Sanmartean. Credem ca si la acest joc vom astia la un egal, daca nu la final macar la pauza.

Ponturile zilei 3-03-2014

corona-concordia
tv-icon-small TV: DigiSport1tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
vaslui-gaz
tv-icon-small TV: DigiSport1tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming

yuichi-ito-moriya

bucks-jazz