Ponturile zilei 27-09-2014


Astazi este o zi plina de derby-uri, in Romania avem Rapid – Dinamo, in Anglia avem Arsenal – Tottenham si Liverpool – Everton, in Germania avem Schalke – Dortmund.

Incepem cu Premier League, acolo unde de la ora 14:45 avem confruntarea dintre Liverpool si Everton, gazdele nu trec printr-o perioada prea buna, veste buna pentru oaspetii care pot scoate macar un punct de la marea rivala din oras. Fiind totusi un derby mizam pe goluri la ambele porti. De la ora 17:00 United primeste vizita celor de la West Ham, „diavolii rosii” vin dupa o infrangere incredibila in ultima etapa, 5-3 cu Leicester. Greu de crezut ca United va face greselile din ultimul meci de campionat, asadar noi mizam pe 1 solist. Celalalt meci al zilei din Anglia va incepe la ora 19:30 intre Arsenal si Tottenham. Desii oaspetii nu trec printr-o forma prea buna, credem noi ca se vor mobiliza la acest duel si nu vor pierde la mai mult de un gol diferenta.

casino-sb

In Liga 1, un derby care a lipsit in ultimul an din Romania se va disputa din nou din aceasta seara pe Giulesti de la ora 21:00. Toate argumentele duc spre o victorie a oaspetilor, la Rapid sunt probleme mari…mult mai mari decat la Dinamo, asadar 2 cu DNB la acest joc este recomandarea noastra. Duelul echipelor cu cei mai multi accidentati va avea loc in Bundesliga de la ora 16:30, Schalke va primi vizita celor de la Dortmund. Mizam pe un 1X la acest meci, la ambele echipe lipsesc jucatori importanti insa la Dortmund sunt mai importante absentele. Unul dintre cele mai tari meciuri din Primera Division din acest weekend va avea loc de la ora 17:00 intre Villarreal si Real Madrid, oaspetii marcheaza mult insa au si probleme in defensiva, de aceea pariu nostru este GG. Alt duel din Spania pe care vom miza este cel dintre Barcelona si Granada, catalanii vin dupa un meci foarte slab la Malaga, un 0-0 in care nu au trimis nici macar un sut pe spatiul portii. Credem ca la acest joc isi vor lua revansa si vom vedea minim 3 goluri.

Ponturile zilei 27-09-2014

arsenal-tot

tv-icon-small TV: EuroSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
barca

tv-icon-small TV: DigiSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
LIVERPOOL-ev

tv-icon-small TV: DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
rapid-dinamo1

tv-icon-small TV: LookTVtv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
schalke

tv-icon-small TV: EuroSport2tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
united

tv-icon-small TV: EuroSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming

villarreal

tv-icon-small TV: DigiSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming

Statistica septembrie: 14W – 8L