Ponturile zilei 26-02-2014


Miercuri seara vom avea 2 partide interesante in Liga Campionilor, echipa lui Mourinho se va deplasa in Turcia pentru meciul cu Galatasaray iar “galacticii” vor avea meci in Germania cu Schalke.

Turcii de la Galatasaray vor primi vizita liderului din Premier League, Chelsea Londra. Oaspetii au un moral bun dupa victoria din campionat cu Everton, victorie ce a ajutat-o pe Chelsea sa-si pastreze locul 1. Englezii pleaca ca favoriti la calificare si la victorie in acest meci, noi totusi credem ca cel putin la aceasta mansa tur vom avea parte de un meci echilibrat, in care Galatasaray ajutata de publicul fantastic de pe Türk Telekom Arena sa obtina un egal cel putin la pauza.

Solistul serii pare a fi Real Madrid, echipa ce va juca in deplasare cu Schalke. Oaspetii trec printr-o perioada foarte buna, a terminat grupa de UCL din care a facut parte cu 5 victorii si un singur rezultat de egaliate in fata celor de la Juventus iar in campionat ocupa prima pozitie, cu 3 puncte avans fata de Barcelona si Atletico Madrid. Nici nemtii nu se descurca mai prost insa credem ca diferenta de valoare este destul de mare si Real va obtine victoria.

Ponturile zilei 26-02-2014

galata-chelsea
tv-icon-small TV: DigiSport2, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
schalke-real-madrid

tv-icon-small TV: DigiSport1, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming