Ponturile zilei 2-04-2014


2 super meciuri astazi in Liga Campionilor, PSG va primi vizita celor de la Chelsea iar Dortmund se va deplasa pe terenul celor de la Real Madrid.

Cu siguranta cel mai echilibrat meci din aceste sferturi este cel dintre liderul Ligue 1 PSG si Chelsea Londra. Gazdele au ajuns aici dupa ce i-au umilit pe cei de la Leverkusen cu scorul general de 6:1. Londonezii nu au avut o misiune usoara cu Galatasaray, insa in meciul retur de pe teren propriu au reusit sa obtina calificarea. Diferenta dintre cele 2 echipe nu este foarte mare, insa cei de la PSG au un usor avantaj, mai ales ca joaca pe teren propriu, pentru siguranta noi recomandam victorie PSG cu DNB.

Real Madrid si Dortmund se vor intalni miercuri seara, intr-un meci ce se anunta a fi foarte spectaculos. Cele 2 echipe s-au intalnit si in editia precedenta in semifinale iar atunci Dortmund a reusit sa o zdrobeasca pe Real, de data asta madrileni au prima sansa. Real a trecut in faza precedenta fara emotii de Schalke, la fel cum Dortmund s-a calificat usor, si-a permis chiar o infrangere in mansa retur. Absentele importante de la Dortmund ne fac sa credem ca Real va castiga clar acest joc, insa un pariu mai bun pare a fi cel pe goluri, minim 3 este recomandarea noastra.

Ponturile zilei 2-04-2014

v1
tv-icon-small TV: DigiSport, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v2tv-icon-small TV: DigiSport, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming