Ponturile zilei 19-03-2014


2 meciuri tari din Liga vom avea astazi, Dortmund va primi vizita celor de la Zenit iar United va incerca sa intoarca scorul dupa infrangerea cu Olympiakos.

Meciul din Germania este unul fara o miza mare, gazdele si-au asigurat in mare parte calificarea dupa 2:4 in Rusia. Dortmund vine dupa o infrangere in campionat impotriva celor de la Gladbach, scor 1:2, o partida destul de slaba facuta de “galben-negrii” mai ales in prima repriza. Si cei de la Zenit vin dupa o infrangere destul de importanta impotriva celor de la TSKA Moscova, scor 1:0, infrangere ce i-ar putea costa titlul pentru care se lupta. Credem ca vom avea parte de un meci deschis, cu faze la ambele porti si minim 3 goluri.

Daca la meciul de mai sus echipa calificata se stie in proportie de 99% la urmatorul joc dintre Manchester United si Olympiakos inca nu stim sigur cine se va califica, desi grecii s-au impus pe teren propriu in parida tur cu 2:0, cu siguranta cei de la United vor face tot posibilul sa intoarca scorul. Gazdele au pierdut in ultima etapa de campionat la scor cu o mare rivala, 0:3 cu Liverpool pe cand oaspetii au castigat cu 2:0 contra lui Panthrakikos si astfel si-au asigurat titlul de campiona in Grecia. Credem ca va fi greu pentru engezli sa intoarca scorul, forma slaba din ultimele meciuri ne fac sa mizam pe oaspeti.

Ponturile zilei 19-03-2014

v1
tv-icon-small TV: DigiSport2, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v2tv-icon-small TV: DigiSport1, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
 

v3
tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v4tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming