Ponturile zilei 18-03-2014


Marti revine Liga Campionilor cu 2 partide retur, doar un meci mai fiind cu miza, este vorba bineinteles de partida de la Londra.

Meci interesant pe Stamford Bridge intre Chelsea si Galatasaray, dupa partida tur incheiata nedecis 1:1 astazi vom afla cine se califica mai departe. Chelsea a jucat bine in tur mai ales in prima repriza insa dupa pauza turcii au echilibrat si au reusit sa marcheze. Londonezii vin dupa o infrangere in campionat cu Aston Villa scor 1:0, infrangere ce le afecteaza sansele la titlu. Turcii nu au facut nici ei un meci mai bun in campionat, remizand in deplasare la Karabukspor scor 0:0. Credem ca astazi Chelsea va reusi sa obtina victoria si calificarea.

In Spania vom avea un meci fara miza intre Real Madrid si Schalke 04, dupa partida din tur castigata de madrileni clar cu 1:6 se stie deja echipa calificata. Ambele echipe vin dupa victorii in competitiile interne, Real a castigat in deplasare la Malaga scor 0:1 iar Schalke s-a impus cu 1:2 pe terenul celor de la Augsburg. Nu credem ca Real va mai forta o victorie asa clara ca in tur, de aceea credem ca putem vedea un joc deschis cu goluri in ambele porti.

Ponturile zilei 18-03-2014

v1
tv-icon-small TV: DigiSport2, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v2tv-icon-small TV: DigiSport1, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
 

v3
tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming