Ponturile zilei 16-03-2014


Duminica va fi o zi frumoasa pentru iubitorii fotbalului, vom avea in Premier League 2 dintre cele mai importante meciuri ale campionatului dar si o partida interesanta in Liga 1 intre Petrolul si Astra.

De la ora 15:30 vom avea un derby care de mult nu le-a gasit pe cele 2 echipe in aceste pozitii, este vorba de Manchester United vs Liverpool. United se afla dupa 28 de etape pe locul 6 pe cand rivalii de la Liverpool se afla la unul dintre cele mai bune sezone din ultimii ani, ocupand pozitia a 2-a. La forma pe care o arata Liverpool in campionat credem ca pariul cel mai bun este sansa dubla X2.

Meciul care incheie ziua fotbalistica din Premier League este cel dintre Tottenham si Arsenal, adevaratul derby londonez. Ambele formatii sunt “ciuruite” de accidentari, insa deja la tunari sunt vechi probleme, mai rau stau cei de la Tottenham care in aparare au mari probleme. Credem ca sezonul asta este al tunarilor, dupa partida tur castigata la limita credem si la acest joc Arsenal va pleca neinvinsa de pe White Hart Lane. Singurul meci din Liga 1 de duminica este unul foarte interesant, un duel pentru locul 2. Cele 2 formatii nu au impresionat in acest inceput de an, asteptarile erau mari de la Petrolul care a facut transferuri importante. Ramane de vazut ce va schimba Razvan la echipa, fiind de putin timp nu ne putem astepta la prea multe. Credem ca la pauza sau final va fi egal.

Ponturile zilei 16-03-2014

v1
tv-icon-small TV: DigiSport1tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v2tv-icon-small TV: EuroSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v3tv-icon-small TV: EuroSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v4
tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v5tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming