Ponturile zilei 14-03-2014


Revenim in campionatele interene dupa 3 zile de meciuri din Europa League si UCL, pentru astazi am ales doar 2 meciuri pe care va recomandam sa mizati.

Prima partida de vineri este din La Liga acolo unde Getafe va primi vizita celor de la Granada. Gazdele au un nou antrenor, este vorba de Contra, fost jucator timp de 5 ani la Getafe. De 12 etape nu au mai reusit gazdele o victorie, daca la sfarsitul anului trecut se aflau in top 5 acum se afla la doar 1 punct de primul loc retrogradabil. Desi Cotra nu este de mult timp la echipa credem noi ca poate schimba ceva in atitudinea jucatori si poate obtine o prima victorie in fata unei echipe care nu a mai obtinut un punct in deplasare de 5 etape.

Primul meci al etapei din Bundesliga este unul destul de interesant intre ocupanta locul 6 Augsburg si Schalke, echipa ce se afla in prezent pe 4. Oaspetii au marcat in 4 din precedentele 5 deplasari pe cand gazdele au primit gol in 4 din ultimele meciuri de acasa, ceea ce ne face sa mizam pe gol marcat de Schalke, insa pentru o cota mai buna mizam pe goluri in ambele porti, credem ca si Augsburg poate da gol.

Ponturile zilei 14-03-2014

v1
tv-icon-small TV: EuroSport2tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v2tv-icon-small TV: DigiSport3tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v3
tv-icon-small TV: DigiSport1, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v4tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
v5tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming