Ponturile zilei 13-09-2014


O sambata plina de meciuri interesante astazi, incepand cu Arsenal – Manchester City de la 14:45 pana la Real Madrid – Atletico Madrid de la ora 21:00.

La primul joc al zilei din Premier League, cel dintre Arsenal si City am decis sa mizam pe oaspeti, “tunarii” nu au prestat cel mai bun joc dupa primele 3 etape mai ales pe plan ofensiv unde s-a vazut lipsa unui atacant de valoare. Desi l-au adus pe final de sezon pe Welbeck, inca nu stim cum va intra acesta in jocul lui Arsenal, de aceea mizam pe un X2 la acest duel, iar pentru cei mai curajosi pot incerca 2 solist direct. Inca un meci din Premier League pe care am ales sa mizam este cel dintre Chelsea si Swansea, singurele echipe cu maximum de puncte dupa 3 etape. O sa dam un pronostic pe care nu credeam ca o sa il dam vreodata la un meci al lui Chelsea antrenata de Mourinho, este vorba de OVER 2.5. De la venirea lui Fabregas parca “albastrii” nu mai practica acel joc urat, defensiv, cel mai bun exempu fiind ultimul meci de campionat 3-6 cu Everton.

casino-sb

Un alt meci care ne-a atras atentia vine din prima liga belgiana, acolo unde liderul Anderlecht va juca pe terenul ultimei clasate Lierse. Poate ca multi vor juca 2 solist, insa noi recomandam pariu ambele echipe dau gol. Meciul zilei din Liga 1 va avea loc de la ora 21:00 intre CFR Cluj si Astra, un meci ce se anunta foarte echilibrat mai ales dupa ultimele rezultate a gazdelor, de aceea propunem un “GG”. Primera Division ne da inca un duel deja clasic intre Real Madrid si Atletico Madrid, un duel care pare deja castigat de Real daca ne uitam la cote, insa credem noi ca Atletico va reusi sa faca fata cu brio atacului de sute de milioane, asadar mizam pe goluri in ambele porti.

Ponturile zilei 13-09-2014

 

arsenal-city2
tv-icon-small TV: EuroSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
cfr-astra

tv-icon-small TV: LookTVtv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
chelsea-swansea

tv-icon-small TV: EuroSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
lierse-anderlech

tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
real-madrid-atletico2

tv-icon-small TV: DigiSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming