Ponturile zilei 12-03-2014


A doua zi din aceasta satamana de UCL ne aduce partide interesante, insa doar la Barcelona cu City mai sunt dubii, la cealalta partida dintre PSG si Leverkusen se stie deja echipa calificata.

Surprinzator in mansa tur dintre City si Barcelona nu am avut parte de goluri in ambele porti, City nu a prins o zi buna iar catalanii au profitat de asta. Credem ca la acest joc va fi cu totul altceva, oaspetii nu mai au nimic de pierdut de aceea vor incerca sa atace inca din primul minut, de acest lucru poate beneficia Barcelona, care poate da gol pe contraatac.

La partida din Franta dintre PSG si Leverkusen nu se mai poate intampla nimic neasteptat, dupa meciul tur castigat de francezi cu 4:0 sansele ca Leverkusen sa mai faca ceva sunt nule. Gazdele fiind deja calificate credem noi ca nu vor mai trata meciul atat de serios, de aceea Leverkusen poate marca macar un gol, un gol de onoare tinand cont de ce s-a intampat in Germania. Daca Leverkusen ar da gol cu siguranta si PSG ar forta, de aceea credem ca un pariu bun la o cota atractiva este ambele echipe dau gol.

Ponturile zilei 12-03-2014

V1
tv-icon-small TV: DigiSport1, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
V2tv-icon-small TV: DigiSport2, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming