Ponturile zilei 11-03-2014


Zi de UCL astazi, avem meciurile retur dintre Atletico – Milan si Bayern – Arsenal, prima sansa la calificare fiind in ambele partide de partea gazdelor.

Atletico nu a impresionat in mansa tur de la Milano, totusi a reusit sa castige iar de atunci s-a descurcat foarte bine in campionat, reusind un meci foarte bun cu liderul Real Madrid, meci inchiat 2:2 Atletico fiind egalata pe final de Ronaldo. Milan continua evolutiile proaste in Serie A, a pierdut chiar in ultima etapa in deplasare la Udinese scor 1:0. Nu credem ca italienii pot spera la calificare, desi au pierdut doar cu 1:0 pe Vicente Calderón e foarte greu sa obtii un rezultat bun.

Misiune imposibila pentru tunarii in deplasare din Germania contra lui Bayern, dupa mansa tur pierduta de Arsenal cu scorul de 0:2. In tur englezii au jucat foarte bine, au inceput bine meciul au avut un penalty pe care din pacate Ozil nu a reusit sa il fructifice. Dupa acel penalty a urmat eliminarea lui Szczęsny care a facut din acel meci o misiunea usoara pentru Bayern. Ne aducem aminte ca in sezonul trecut de UCL Arsenal a obtinut o victorie la Bayern acasa dupa ce a pierdut pe teren propriu, lucru ce nu credem ca se mai poate intampla acum cu Guardiola pe banca.

Ponturile zilei 11-03-2014

v1
tv-icon-small TV: DigiSport2, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming

v2
tv-icon-small TV: DigiSport1, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
 

v3tv-icon-small TV: DigiSport3, DolceSporttv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming

v4

tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming

v5

tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming