Ponturi NFL - Vlad mizeaza 300 RON pe un meci reusit al Jacksonville Jaguars


Meci de totul sau nimic in Foxborough

Sursa foto: www.nfl.com

Dupa un sezon regulat extrem de spectaculos in NFL, iata ca a venit momentul sa vedem cine merge in Super Bowl. Duelul din AFC se da intre New England Patriots si Jacksonville Jaguars iar eu anticipez un meci mult mai greu pentru Patriots decat o arata cotele.

New England Patriots(#1) New England Patriots vs Jacksonville Jaguars (#3)Jacksonville Jaguars

  • Daca pentru Tom Brady si Bill Belichick o noua prezenta in Super Bowl doar le-ar mai imbogati CV-ul si asa deja legendar, pentru echipa celor de la Jacksonville Jaguars ar fi o reusita existentiala. Ce apreciez cel mai mult la aceasta echipa este ca nu merge precum „mielul la taiere” in Gillette Stadium, ci toti jucatorii au o mentalitate pozitiva inaintea acestui meci si sunt increzatori ca au potentialul sa castige, acolo unde extrem de putini au facut-o.
  • De cand a inceput playoff-ul, pare ca s-au cam terminat glumele si indoielile referitoare la Blake Bortles. In meciul cu Buffalo Bills a reusit o performanta destul de rezonatoare (mai multi Rushing Yards decat Passing Yards), iar in partida impotriva celor de la Pittsburgh Steelers, a fost in ton cu intreaga echipa, adica a jucat la cel mai inalt nivel.
  • Cu un Blake Bortles care arunca 1-2 pase de Touchdown si cu Leonard Fournette care se simte mai bine dupa accidentarea minora de pe Heinz Field si care este asteptat sa aiba 100 Rushing Yards, ma astept la un nou Shootout si in Foxborough, in care „Sacksonville” Jaguars sa puna probleme atat in ofensiva, cat in special in defensiva (poate chiar cu un Pick 6)!

Jacksonville Jaguars

Pronostic: Jacksonville Jaguars over 16.5 puncte inscrise in meci @ 1.70 la Fortuna