Ponturi NFL - Va vea misiune usoara Tom Brady impotriva celor de la Titans astazi?


Vor pune probleme Titans pe Gillette Stadium?

Sursa foto: www.nfl.com

Al 2-lea meci din Divisional Round ii pune in fata in Massachusetts, pe Foxborough, pe Tom Brady si Marcus Mariota. „Schimbul de generatii” inca pare nerealizabil, intrucat QB-ul legendar al celor de la Patriots este in forma maxima si consider ca va demonstra asta si-n seara aceasta, indiferent cat de bine se va apara Tennessee.

New England Patriots(#1) New England Patriots vs Tennessee Titans (#5)Tennessee Titans

  • Multi vedeau astazi pe stadionul celor de la New England Patriots o rejucare a meciului ce a dat startul sezonului – Patriots vs Chiefs, insa Marcus Mariota & co. au avut un cuvant mare de spus in aceasta privinta. Condusi cu 18 puncte la pauza pe Arrowhead, sperantele pareau desarte, insa „minunea” s-a petrecut, iar Titans au acum sansa nesperata ca printr-o potentiala victorie sa ajunga in finala de conferinta AFC.
  • Intr-adevar, au un „munte” de urcat impotriva lui Tom Brady si Bill Belichick in aceasta seara. Singurul lor as din maneca este reprezentat de Derrick Henry, care in lipsa lui DeMarco Murray, este obligat sa alearge pentru cel putin 100 de yarzi in cazul in care Titans vor sa aiba vreo sansa. Prin rushing attempts vor reusi de asemenea sa-l tina si pe QB-ul advers departe de teren si vor mai castiga timp. Henry a avut 28 de incercari de rushing impotriva celor de la Jaguars si 23 impotriva celor de la Chiefs (153 yarzi totalizati) si ma astept la un nou meci mare din partea lui, posibil cu 25-30+ carries.

Titans

Pronostic: Derrick Henry over 73.5 rushing yards @ 1.90 la Unibet

*La alte case de pariuri, linia pentru acest pariu este de 75.5!