Ponturi fotbal - Pariu special pentru derby-ul Sevillei


Ponturi fotbal – Pariu special pentru derby-ul Sevillei

Ponturi fotbal - Pariu special pentru derby-ul Sevillei

Daca multi dintre voi ati crede ca El Clasico este cel mai incins derby din Spania, va inselati destul de tare, intrucat derby-ul Sevillei, intre Betis si Sevilla este la un alt nivel de rivalitate, intitulat fiind chiar drept „El Derbi”!
Pariul pe cartonase galbene:
  • In meciul din Primera Division de acum 3 saptamani s-au acordat 12 galbene in meciul direct (7 pentru Betis si 5 pentru Sevilla).
  • In meciul de saptamana trecuta din Copa Del Rey, s-au acordat 10 cartonase galbene, unul transformandu-se chiar in cartonas rosu (6 pentru Betis si 4 pentru Sevilla).
  • Arbitrul partidei din aceasta seara va fi Antonio Mateu Lahoz, care se stie ca de multe ori se lasa prada presiunii si acorda chiar si 10 cartonase galbene in meciuri de genul acesta cu multa presiune din partea publicului, dovada fiind derby-urile catalane si El Clasico-urile din anii trecuti.

Concluzie:

  • Meciul din aceasta seara nu va avea un scenariu prea diferit fata de celelalte doua din ultima luna in ceea ce priveste cartonasele galbene.
  • Real Betis va fugi pentru remontarea scorului inca din primul minut si un gol in prima repriza a lor ar provoca nebunia pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Sevillei