Pariuri speciale - Este Dwane Casey un value bet pentru Coach of the Year?


Lupta pentru cel mai bun antrenor este stransa anul acesta

Sursa foto: www.nba.com

Acum 2 zile a aparut pe blogul oficial NBA un sondaj „neoficial” referitor la principalii favoriti in ceea ce priveste lupta la „Coach of the Year” in liga, iar fiecare dintre cei care si-au dat cu parerea il aveau pe antrenorul celor de la Toronto Raptors in pole position. – Link catre analiza de pe blogul NBA, aici.

Imagini pentru dwane casey

  • Anul trecut dupa ce Toronto Raptors era umilita pentru inca o data cu scorul de 4-0 de catre cei de la Cleveland Cavaliers in semifinalele de conferinta, toata lumea cerea „capul” lui Dwane Casey. Acesta a fost numit in fel si chip, insa cele mai dese contestatii au venit referitoare la sistemul invechit de joc (fara indeajuns de multe aruncari de 3 puncte) si de rotatia foarte rigida care avea loc in echipa canadiana.

  • In vara, acesta a inceput imediat reconstructia, iar principala lui tinta a fost sa-l pastreze pe Kyle Lowry sub orice forma si chip. In videoclipul de mai sus puteti vedea un om care are un plan si este gata sa-l puna in aplicare (ceea ce a si facut sezonul acesta). DeMar DeRozan a inceput sa arunce de la 3 si sa nu mai fie la fel de egoist, Toronto Raptors au cea mai buna banca din NBA, acestia se afla in Top 6 atat la aparare, cat si la partea ofensiva. In privinta mea, singurul care ii poate fura acest titlu lui Casey este Brad Stevens, care insa cu accidentarea lui Brown si cu accidentarile minore, insa recurente ale lui Kyrie va avea o misiune dificila sa reduca deficitul fata de Raptors in clasament. Nu in ultimul rand, sa nu uitam ca Toronto Raptors au fost declarati prima echipa calificata deja matematic in playoff acum cateva zile!

Miza: 10/10 unitati

Pronostic: Dwane Casey (Toronto Raptors) castiga Coach of the Year

Cota 2.50 la Betano

Dwane Casey