Pariu special - Vlad are mare incredere in dominatia lui Arsenal


Pariu special – Vlad are mare incredere in dominatia lui Arsenal

Arsenal„I eat football, I sleep football, I breathe football. I am not mad, I am just passionate.” Thierry Henry

Legendarul francez reprezinta motivul principal pentru care eu am prins gustul fotbalului englez, dar in special gustul aparte al celor de la Arsenal. Multi dintre voi poate veti spune ca nu este bine sa pariezi cu inima, insa sa stiti ca eu nu prea pariez pe Arsenal, decat in conditii speciale, cum ar fi aceasta sau cea de anul trecut cand am avut prieteni care mi-au multumit o luna in continuu sau chiar si aici pe pagina oameni care au mizat consistent pe tunari in partida retur cu Monaco.

Arsenal vs Olympiakos:

  • Jack Wilshere, Danny Welbeck, Tomas Rosicky, Mikel Arteta, David Ospina, Francis Coquelin, Santi Cazorla si Alexis Sanchez sunt cu totii indisponibili pentru aceasta deplasare, insa o lunga lista in infirmeria echipei nu a oprit-o absolut niciodata pe Arsenal sa-si practice jocul cu care ne-a consacrat cand a fost mai mare nevoia.
  • Dupa ce au pierdut cu 3-2 pe Emirates, toate 3 goluri primite fiind greseli de portar (Ospina), Arsenal se vede obligata sa castige la o diferenta de cel putin 2 goluri, sau sa castige cu 3-2/4-3 pentru a se califica. Dupa cum observati, toate aceste „ecuatii de calificare” implica multe goluri inscrise de formatia lui Wenger, care va ataca inca din primul minut si va avea o posesie covarsitoare.
  • Am amintit episodul Monaco de anul trecut cand Arsenal a fost nevoita sa inscrie cel putin 3 goluri, a inscris atunci 2 si a mai dat mingea in bara de 2 ori, cu alte nenumarate ocazii ratate de Walcott, Giroud si Ramsey. Ne amintim de acelasi scenariu din dubla cu Bayern, cand am pierdut cu 3-1 pe Emirates si Arsenal a fost aproape sa faca surpriza pe Allianz Arena, avand 2-0 si ocazie uriasa in minutele de prelungire. Mai exista cateva exemple de acest gen, in special in Uefa Champions League, insa exemplul suprem este victoria cu Bayern de pe Emirates cu 2-0 din acest sezon. Acele 3 puncte sunt cele care inca ne tin in „jocul calificarii”. Degeaba am fi facut de exemplu egal la Londra si egal la Munchen (ceea ce ar fi fost o mega-performanta, bineinteles), insa am fi fost deja fara sansa de calificare.
  • Astazi, chiar si cu cativa dintre cei mai buni jucatori pe tusa, Arsenal merge sa-si joace sansa pe care si-a castigat-o batand-o pe Bayern la Londra cu 2-0 si un scor similar si in Grecia, cu multe ocazii din partea tunarilor, le-ar aduce lor calificarea si noua banii in buzunar.
  • In meciul de la Monaco, Arsenal a avut 24 de suturi, dintre care 7 pe poarta, iar in meciul de care mentionam, cel impotriva lui Bayern, unde ne trebuia neaparat victoria, in sezonul acesta, am avut 8 suturi pe poarta!

Pronostic fotbal: Arsenal peste 5.5 suturi pe poarta @ 1.60 la Unibet

ArsenalSOT