Surebet tocmai din Champions League

Cine spune că surebet-urile se găsesc doar la partide din campionate sau sporturi mai puțin importante?

Pentru astăzi am găsit unul tocmai din Liga Campionilor!

Este vorba despre pariul “total înlocuiri” / “total schimbări”.

La unibet cota pentru a fi efectuate toate înlocuirile este 1.80

unibet 1

Pentru a nu se face toate înlocuirile, cea mai bună cotă ne-o oferă cei de la efortuna.

fortuna 1

În concluzie, dacă vom paria pe ambele pronosticuri, avem un profit GARANTAT!

In exemplul meu suma totala investita este : 992 RON iar castigul INDIFERENT de rezultat este in jur de 1024,  deci un profit de 32 ron. Nu este mult dar nu implica riscuri prea mari.

Prezicizari: surebetting-ul trebuie facut evident pe sume mari, castigurile nu sunt impresionante, dar sunt 100% sigure.
Trebuie sa fiti foarte atenti la plasarea pariurilor pentru a nu avea surpriza neplacuta sa nu mai existe aceleasi cote, in acest caz riscati sa pierdeti sume importante de bani.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Un jucator din Bucuresti a castigat 30.000 de euro ! Un parior a dat lovitura vietii Un jucator din Bucuresti a reusit sa castige un bilet cu 16 evenimente care a fost repetat de inca 3x,pe fiecare bilete are un castig fabulos de peste 34.000 lei ( in ...
Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru ultima saptamana din 2017 ! Madalin mizeaza pe biletele saptamanii Pentru acesta saptamana avem 2 bilete,cotele finale sunt 5,respectiv 14,incepand de astazi si pana duminica se disputa cate un meci zilnic de pe biletele propus...
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 meciuri 1 pauza 2 final ! Madalin mizeaza pe pauza final Pentru astazi avem 2 meciuri 1 pauza 2 final,primul meci incepe la 15:30,iar al 2-lea la 18:30,ambele evenimente sunt din Turcia.