Surebet tocmai din Champions League

Cine spune că surebet-urile se găsesc doar la partide din campionate sau sporturi mai puțin importante?

Pentru astăzi am găsit unul tocmai din Liga Campionilor!

Este vorba despre pariul “total înlocuiri” / “total schimbări”.

La unibet cota pentru a fi efectuate toate înlocuirile este 1.80

unibet 1

Pentru a nu se face toate înlocuirile, cea mai bună cotă ne-o oferă cei de la efortuna.

fortuna 1

În concluzie, dacă vom paria pe ambele pronosticuri, avem un profit GARANTAT!

In exemplul meu suma totala investita este : 992 RON iar castigul INDIFERENT de rezultat este in jur de 1024,  deci un profit de 32 ron. Nu este mult dar nu implica riscuri prea mari.

Prezicizari: surebetting-ul trebuie facut evident pe sume mari, castigurile nu sunt impresionante, dar sunt 100% sigure.
Trebuie sa fiti foarte atenti la plasarea pariurilor pentru a nu avea surpriza neplacuta sa nu mai existe aceleasi cote, in acest caz riscati sa pierdeti sume importante de bani.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Un jucator din Severin a dat lovitura cu doar 15 lei ! Un jucator din Severin a castigat peste 5000 de euro Jucatorul a mizat 15 lei pe 10 evenimente si a ales sistemul 8/10,insa toate au fost castigatoare si a castigat castigul maxim de pe bilet,(fara s...
Bilete Pariuri : Madalin mizeaza pe cota 12 pentru astazi ! Madalin propune cota 12  Pentru astazi avem un bilet cu 7 evenimente,primul meci incepe la ora 15:30 Zwolle - Psv peste 2,5 goluri :D,iar in celelalte 6 evenimente ramase am mers pe mana gazdelor 🙂 ...
Bilete Pariuri : Madalin propune 3 evenimente pentru astazi ! Madalin mizeaza pe cota 7 Pentru astazi avem un bilet cu doar 3 evenimente,Fcsb-Dortmund-Monaco,oaspetii castiga si marcheaza minim 2 goluri.